ارتباط با ما در

بنیادی‌فر باید با قداره و مسلسل به دربی می‌آمد؟

کارشناس داوری فوتبال ایران می‌گوید: داوران هم انسان هستند و آستانه تحملی دارند. شما کجای دنیا دیده‌اید که بازیکن به داور بگوید هیس؟ هیچ جای جهان، حتی در کشور جهان سومی این اتفاق رخ نمی‌دهد.

منتشر شده

علی خسروی کارشناس داوری فوتبال ایران در خصوص اعتراض بیش از حد بازیکنان به تصمیمات داوری به خصوص در دربی گفت: واقعا این چه وضعش بود؟ اصلا موعود بنیادی فر نیاید و به جای آن کولینا ایران باشد و دربی را سوت بزند. فرقی ندارد، تا وقتی فرهنگ نیست و باشگاه‌ها آن را یاد نگرفتند وضع درست نمی‌شود. هر سوتی که بنیادی فر می‌زد ۱۵ نفر روی سرش می‌ریختند. اعتراض بین بازیکنان و مربیان بسیار زیاد است. واقعا چه کسی از دربی لذت برد؟ همه یاد گرفته‌اند اعتراض کنند. داور تا سوت می‌زند همه گردن کلفت می‌کنند و سمت او می‌روند. چه در دربی چه در مسابقات کم اهمیت تر.
*بازیکنان داور شده‌اند!

وی در ادامه مصاحبه خود گفت: اصلا بازیکنان حق اعتراض ندارند اما می‌بینید که چه وضعی داریم. بازیکنان یاد گرفته‌اند داوری کنند و داوران بیکار شده‌اند. متاسفانه امروز عکسی دیدم که شجاع خلیل زاده به داور هیس نشان می‌دهد. حرمت داوران از بین رفته است و همه دوست دارند تمام هجمه خود را به او وارد کنند.
*کجای دنیا به داور می‌گویند هیس؟

در برخی از موارد دیده شده که داوران هم از کوره در می‌روند و برخورد بدی با بازیکنان دارند. خسروی در واکنش به این حرف گفت: داوران هم انسان هستند و آستانه تحملی دارند. شما کجای دنیا دیده‌اید که بازیکن به داور بگوید هیس؟ هیچ جای جهان، حتی در کشور جهان سومی این اتفاق رخ نمی‌دهد. ما کشوری هستیم با تمدن چند هزار ساله؛ تو را به خدا رعایت کنید. آقای بازیکن، آقای مربی حرمت داور را نگه دارید.
*داور با قداره و مسلسل بیاید؟
کارشناس داوری فوتبال ایران درباره نوع قضاوت بنیادی فر در دربی ۹۰ گفت: همه از قضاوت بنیادی فر راضی بودند و خیلی خوب جریان بازی را کنترل کرد. اگر بخواهیم همه چیز را طبق روال پیش ببریم داور در دربی باید فقط کارت بدهد و اینگونه ۷،۸ اخطاری و اخراجی باقی می‌ماند. بنیادی فر استراتژی خوبی برای قضاوت در دربی انتخاب کرد. چون اگر بازی را کنترل نمی‌کرد اتفاقات بدتری رخ می‌داد. اگر یادتان باشد سال ۷۳ به خاطر اتفاقات دربی داور مسابقه بازداشت شد. من هر روز با آقای ابهران به دادگاه می‌رفتم. به همین خاطر باید بازی را مدیریت کرد. داور قداره و مسلسل ندارد که وسط بازی از آنها استفاده کند.

*داوران سخت گیر شوند و رحم نکنند
خسروی در ادامه توصیه ای به داوران داشت و گفت: معاونت فرهنگی فدراسیون و وزارت ورزش باید نظارت و برنامه بیشتری داشته باشد. دهه ۶۰ همه مسابقات پر می‌شد و مردم برای همه بازی‌ها می‌آمدند. اما می‌دیدید که اتفاقی رخ ‌نمی‌داد. البته حالا داوران نیز باید سخت گیری بیشتری داشته باشند. از لحاظ قانونی سخت گیر باشند و شدیدترین برخورد را انجام دهند. بلکه نتیجه داد و شرایط عوض شد و آرامش به فوتبال آمد تا بتوانیم از این ورزش لذت ببریم.
*فغانی بزرگترین سرمایه ما بود که هدر رفت!

خسروی مهاجرت فغانی را بزرگترین هدر رفت سرمایه دانست و گفت: فغانی برای آینده خود تصمیم گرفت برود و فقط می‌توانم بگویم که بزرگترین سرمایه را از دست دادیم. ایشان کماکان نماینده ایران در مجامع بین المللی است و از طرف کشور ایران قضاوت می‌کند.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.