ارتباط با ما در

بهترین آموزش تعمیرات موبایل

باتری های موبایل بسیار حساس هستند، آن ها طوری طراحی شده اند که عمر خاصی دارند و در این بازه زمانی عمری که برایشان تعیین شده ممکن است مشکلات خیلی زیادی برایشان بوجود بیاید که همه از آن خبر دار نیستند.

منتشر شده

باتری های باد کرده موبایل را چه کنیم؟
باتری های موبایل بسیار حساس هستند، آن ها طوری طراحی شده اند که عمر خاصی دارند و در این بازه زمانی عمری که برایشان تعیین شده ممکن است مشکلات خیلی زیادی برایشان بوجود بیاید که همه از آن خبر دار نیستند؛ در این مقاله کمی درباره باتری های موبایل، انواع آن ها و اینکه چگونه از آن ها مراقبت کنیم که خرابی های که ممکن است برای هر کدام از آن ها پیش بیاید، کاهش یابد.
باتری های موبایل زمانی که شروع به باد کردن میکنند به صاحب موبایل اعلان میدهند که باتری دچار مشکل شده است و بهتراست هر چه سریعتر باتری خود را تعمیر یا تویض کنید، در غیر این صورت مشکل جدی تر شده و نه تنها باتری شما خراب تر خواهد شد بلکه به موبایل هم آسیب جدی وارد میکند و این مسئله بسیار مهمی هست؛ ما در شرایطی هستیم که باتری ها و موبایل ها قیمت های سرسام آور و عجیبی دارند و خب چه بهتر که سعی کنیم با نگهداری درست از باتری و موبایل خودمان محتمل هزینه های اضافی نشویم.
باتری های لیتیوم یونی بهترین نوع باتری در حال حاضر برای موبایل های هوشمند امروزی هستند؛ چرا که تکنولوژی بکار رفته در اون بسیار خوب است اما مشکلاتی نیز دارد که موجب خرابی هایی میشود؛ شرکت های سامسونگ و شیائومی و اکثر شرکت های تولید کننده موبایل های هوشمند اکثرا از همین نوع باتری استفاده میکنند، در مقاله ای دیگر ما به بررسی تفاوت های این نوع باتری ها با باتری های دیگر میپردازیم.
باتری های لیتیوم یونی چگالی بالایی دارند؛ در صورت استفاده درست و استاندارد از باتری های این مدلی میتوان عمر بالایی نیز برای این باتری ها در نظر گرفت؛ این نوع باتری ها به این علت که الکترود منفی و مثبت دارند و همیشه در حال تخلیه و پر شدن انرژی هستند، دچار حساسیت های زیادی هستند که باید بسیار خوب از آن ها مراقبت کنیم.

 

عوامل تخریب کننده باتری
باتری های موبایل همیشه سالم نمیمانند و عمری دارند اما برخی از رفتارهای ما باعث میشود که عمر باتری کوتاه تر شود و این مسئله خیلی مهمی هست، ما در ادامه به بررسی همین رفتارها میپردازیم که شاید شما حتی فکرش را هم نمیکردید که این رفتارها موجب خرابی زود هنگام باتری میشود.
۱ . باتری خود را همیشه در حال شارژ نگذارید
باتری های موبایل بخاطر حساسیت بالایی که دارند نباید همیشه در حال شارژ باشند، زیرا باتری دارای حجم مشخصی است و وقتی شارژ موبایل پر میشود وموبایل همچنان در شارژ میماند، باعث میشود متالیک لیتیوم بوجود آید، متالیک لیتیوم باعث میشود باتری شما باد کرده و این اخطار را به شما میدهد که شما متوجه شوید که باتری شما دچار مشکل است و علت باد کردن باتری هم شارژ کردن بیش از حد باتری موبایل شما است.
اگر باتری ما باد کرد چه باید بکنیم؟
نکات ایمنی درباره باتری های موبایل را بسیار جدی بگیرید و حتی یک بار هم سعی کنید که از باتری بد استفاده نکنید، باتری را در جاهای خیلی گرم نگه ندارید؛ هر چند مدت یکبار موبایل خود را پیش تعمیر کاری ببرید تا سلامت باتری شما را تست کند.
ممکن است باتری شما دچار مشکل شده باشد و ماه ها باد نکرده باشد اما دچار مشکل باشد و این به مرور زمان دچار مشکل جدی می شود، اگر دیدید باتری شما زود شارژ خالی میکند فورا موبایل خود را به یک متخصص نشان دهید، موبایل را به شخصی بدهید که مطمئن هستید در کار خود تبحر دارد و قابل اعتماد هست؛ ممکن است تعمیرکاری باتری موبایل شما را چک کند و مشکل خاصی نداشته باشد و یا حتی مشکلش قابل حل باشد و باتری قابل تعمیر باشد اما به شما بگوید که باتری شما خراب است و باید تعویض شود و خرج اضافی روی دست شما بگذارد.

۲ . از شارژر اصل استفاده کنید
این امر بسیار مهم هست؛ سعی کنید باتری اصل تهیه کنید و همیشه مراقب باتری خود باشید، شارژر باتری موبایل خود را هیچوقت و به هیچ وجه به هیچکس ندهید تا دچار خرابی احتمالی شارژر و باتری موبایل خود نشوید؛ شارژر های موبایل در حال حاضر آنقدر نسخه های فیک آنها در بازار وجود دارد که واقعا یافتن شارژر اصل سخت است، سختی یافتن شارژر اصل این است که تفاوتی با باتری های فیک ندارند و تشخیص اصل بودن یا نبودن شارژر خیلی برای مردم عادی سخت است و پیشنهاد ما این است که از نمایندگی ها و فروشگاه های معتبر شارژر اصل تهیه کنید.
۳ . تعویض به موقع باتری موبایل
باتری های موبایل عمر مشخصی دارند که دیر یا زود بسته به نوع استفاده صاحب موبایل از موبایل ۲.۳ سالی عمر میکنند؛ حتی اگر از باتری به درستی استفاده کنید باز هم طی ۲ الی ۳ سال باتری شما کم کم دچار مشکل می شود و کم کم باید به فکر تعویض باتری موبایل یا حتی خود موبایل خود شوید.
باتری ها به طریقی طراحی شده اند که طی مدت زمانی که از آن حتی به درستی استفاده کنید هم دچار مشکل میشوند و به مرور زمان باید دور انداخته شوند و باتری ای نو جیگزین باتری قبلی شود؛ در غیر این صورت به موبایل شما آسیب جدی وارد می شود.
نتیجه گیری
پیشنهاد ما به شما این است که ۶ ماه یک بار موبایل و باتری موبایل خود را به یک متخصص آشنا نشان بدهید تا آنها با بررسی دقیق باتری موبایل شما متوجه اشکالات باتری شما بشوند، تا اگر مشکلی وجود دارد فورا رفع شود؛ سعی کنید باتری خود را بهینه استفاده کنید و از شارژر اصل حتما استفاده کنید؛ وقتی موبایل در حال شارژ است اصلا با آن کار نکنید و شارژر را وقتی به ۱۰۰ درصد رسید از برق جدا کنید تا انرژی انباشته ای را وارد باتری و موبایل خود نکنید و با اینکار فشار زیادی به باتری نیاورید.

برای مشاهده دوره های آموزش تعمیرات موبایل اینجا را کلیک کنید .

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.