ارتباط با ما در

املاک شهرداری و مدیرانی که حاضر به پس دادن اموال نیستند/ قوه قضاییه ورود می‌کند؟

امامی معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران از باز پس گیری ۸۰ ملک از مدیران سابق شهرداری تهران خبرداد.

منتشر شده

به گزارش جامعه ایرانی؛ عبدالحمید امامی معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران، در مورد بازپس گیری ۲۰۰ خودرو سازمانی و املاک که بنابه گفته شهردار تهران همچنان در اختیار مدیران سابق شهرداری گفت: سازمان املاک شهرداری تهران پیگیر بازپس‌گیری املاک و خودروها از کسانی است که دوره تکریم آنها پایان یافته است، به خصوص در مورد املاک، واحدی برای «تخلیه» فعال شده چراکه کلیه واحدهایی که در اختیار اشخاص است، غیرمجاز است و حتی اگر افراد حاضر به تخلیه املاک شهرداری نباشند از روش‌های قانونی استفاده کرده و اقدام قضایی انجام می‌گیرد.

وی در مورد سرانجام بازپس‌گیری املاک شهرداری که در اختیار دیگران است نیز گفت: نمی‌شود که اموال مردم در اختیار افراد غیر باشد و ما به دنبال بازپس گیری آن هستیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با بیان اینکه مدیریت شهری جدید به مسئله صرفه‌جویی حساس است و قرار نیست که یک ملک در اختیار یک نفر باشد و آن فرد هم برود ملک را به کسی دیگر اجاره دهد و منتفع شود، گفت: بررسی‌ها نشان داده که برخی افراد در بهره‌برداری از برخی املاک واگذار شده، درست عمل نکرده است.

امامی با بیان این که لیستی از املاک شهرداری که حق بهره برداری از آن به غیر سپره شده، در اختیار سازمان امور املاک قرار دارد گفت: بخش حقوقی سازمان املاک در حال پس گیری تک تک این املاک و تعیین تکلیف آنها است و تاکنون حدود ۸۰ ملک تخلیه شده است. هر چند که برخی‌ها به راحتی تخلیه نمی‌کنند اما می‌توانیم از این املاک‌مان برای تهاتر بدهی‌هایمان به پیمانکاران استفاده کنیم.

با خروج قالیباف از شهرداری تهران بعد از ۱۲ سال، سرانجام پرونده‌های فساد او و سایر مدیران شهرداری توسط تیم جدیدی که در شهرداری مستقر شدند تحت عنوان املاک نجومی منتشر شد. در پرونده املاک نجومی مبلغی حدود ۲ هزار میلیارد تومان یعنی چیزی حدود یک‌صد برابر مجموع تخلفات در پرونده حقوق‌ها (حقوق های نجومی) تخمین زده می‌شد و نام آقای عیسی شریفی، از مدیران دوران شهرداری قبل که هم‌اکنون در زندان به سر می‌برد نیز در صدر این تخلفات قرار دارد.

محمدعلی نجفی که آغاز کننده پیگیری این پرونده عظیم فساد بود توانست تا حدودی این پرونده را پیگیری کند اما به دلیل همین افشا گری‌ها باعث استعفای اجباری او از شهرداری تهران شدند. بعد از او محمد علی افشانی سکان دار شهرداری تهران را به دست گرفت و بازهم از پیگیری این فساد دست نکشید. افشانی بعد از مدتی به دلیل قانون منع بکارگیری بازنشستگان از شهرداری رفت تا جای خود را به فردی مدیر و متخصص در این حوزه یعنی پیروز حناچی داد. حناچی در رابطه با املاک نجومی و بازپس گیری خودرو و ملک‌های شهرداری از مدیران سابق شهری گفت: « چه معنایی دارد که شهرداری بزرگ‌ترین مجموعه حمل و نقل خودروی داخل سازمانی را داشته باشد یا ۲۰۰ واحد مسکونی و خودروی سازمانی در اختیار افرادی باشد که چندین نسل از مدیریت و همکاری ایشان در شهرداری می‌گذرد، اما همچنان در منازل مسکونی شهرداری ساکن هستند و از خودرو‌های شهرداری استفاده می‌کنند، تمامی این موارد باید ساماندهی شوند.»

برخی از اعضای شورا بحث تحقیق و تفحص از املاک شهرداری را مطرح کردند که این بحث کماکان ادامه دارد. به گفته محمود میرلوحی حدود ۱۰۰ حکم در رابطه با املاک تاکنون صادر شده و حکم استرداد ۱۰۰ ملک صادر شده است. این عضو شورا ادامه می‌دهد: «کنون شاهد هستیم که ۶۷۴ ملکی که در سند تحویل و تحول محمدعلی نجفی (شهردار سابق) ذکر شده بود؛ امروز به ۱۳۰۰ ملک رسیده است و به نظر من بیشتر خواهد شد. املاک واگذار شده مرتب در حال شناسایی است. در برنامه دوم پنج ساله شهرداری تهران در این خصوص تکلیفی برای شهرداری مشخص شده بود اما کم‌کاری شده است. قرار بود لیست این املاک شناسایی و در اختیار شهرداری قرار گیرد اما در این خصوص کم‌کاری صورت گرفته است و هنوز که هنوز است در حال شناسایی املاکی هستیم که شاید تا یک روز قبل هم از آن اطلاع نداشتیم.»

بازپس گیری املاک و خودروهای شهرداری از مدیران سابق شهری که چندسال از اتمام دوره مدیریت آن‌ها می‌گذرد به بحثی پرحاشیه تبدیل شده و باعث شده تا مدیرانی که در این راه افشا گری می‍کنند نیز به شدت مورد فشار و تهدید قرار می‌گیرند. حال باید دید مدیران فعلی تا چه میزان توانایی مقابله با این افراد را دارند و تا چه اندازه می‌توانند املاک و خودروهای شهرداری را بازپس گیرند.

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.