ارتباط با ما در

راهبرد آمریکا جنگ نظامی با ایران نیست/ کسی به ترامپ زنگ نمی‌زند

رئیس کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که توان جنگ نظامی با ایران را ندارند و صرفاً دنبال جنگ روانی هستند.

منتشر شده

حشمت الله فلاحت پیشه در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران درباره جلسه غیرعلنی امروز مجلس، گفت: ما امروز جلسه غیر علنی با فرمانده و معاونان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داشتیم و بحث‌های جدی در این جلسه مطرح شد.

وی افزود: واقعیتی وجود دارد مبنی بر اینکه ۲۸ سال است که راهبرد دفاعی جمهوری اسلامی ایران، خریدهای تسلیحاتی، مهندسی معکوس و تولیدات کاملاً بومی و غیر قابل دسترسی و غیر قابل پیش بینی جمهوری اسلامی ایران در قالب راهبرد مقابله به مثل و دفاع در مقابل آمریکا تعریف شده است.

آمریکا توان جنگ با ایران را ندارد

رئیس کمیسیون امنیت مجلس تصریح کرد: به معنای بارزتر ما در طول این مدت، دشمنی‌های آمریکا را تشخیص داده‌ایم و در قبال آن به آمادگی دفاعی رسیده‌ایم و به همین دلیل به صراحت اعتقادمان بر این است که جنگ نخواهد شد و آمریکایی‌ها می‌دانند که توان جنگ با ایران را ندارند.

فلاحت پیشه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران امکان آنکه از فاصله دو هزار کیلومتری هدف‌های خود را در قالب یک سیاست دفاعی بزند، دارد اما ناوهای آمریکایی اگر بخواهند اقدامی را صورت دهند، حداکثر فاصله‌ای که با ما خواهند داشت، ۵۰۰ کیلومتر است.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها صرفاً دنبال جنگ روانی هستند و سعی می‌کنند که این موضوع را با تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی همراه کنند اما ما معتقدیم بخش اعظم مشکلات اقتصادی مردم ناشی از تحریم نیست بلکه ناشی از ضعف‌های دولت است که دولت باید برای حل مشکلات مردم در زمینه اقتصادی تلاش بیشتری کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه البته ما در زمینه دفاعی آمادگی کامل داریم و پایان این تحرکاتی که شکل گرفته است، حتماً جنگ نخواهد بود، خاطرنشان کرد: قطعاً ترامپ هم دست به این اقدام نمی‌زند و آمریکا مجبور می‌شود به صورت جدی موضوع مذاکره را با ایران مطرح کند و حتماً خودشان می‌داند که موضع مذاکره با ایران با هر کشوری چون کره شمالی متفاوت است.

فلاحت پیشه گفت: امریکایی‌ها به خوبی می‌دانند در هیچ جنگی در این حد گرفتار فضای جنگی توأم با شکست نخواهند شد و بر این اساس می‌گوئیم بین ایران و آمریکا جنگ نمی‌شود چرا که راهبرد آمریکایی‌ها جنگ نیست.

فلاحت پیشه با اشاره به برگزاری جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی با وزیر امور خارجه، گفت: ۵۰ درصد جلسات کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در سال جدید بحث و بررسی درباره شیوه‌های مقابله به مثل با آمریکا و تهیه طرح‌هایی در این زمینه بوده است و قطعاً در جلسه امروز هم در این باره مباحثی مطرح خواهد شد و همچنین ظریف به سوالات جمعی از نمایندگان هم پاسخ می‌دهد.

وی در واکنش به صحبت‌های اخیر ترامپ مبنی بر تماس تلفنی از تهران گفت: ترامپ در فضای روانی که شکل گرفته است، به نوعی خودش هم گرفتار یک فضای روانی شده است اما واقعیت این است که آمریکایی‌ها آخرین برگ‌های خودشان را هم رو کرده‌اند اما ایرانی‌ها هنوز برگ‌های خودشان را رو نکرده‌اند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: قطعاً کسی به ترامپ هم زنگ نمی‌زند.

برگ‌های آمریکا برای فشار به ایران تمام شده است

فلاحت پیشه ادامه داد: بخشی از برگ‌های تحریمی آمریکا مانند تحریم‌های اخیر، تحریم‌هایی تکراری بود که بارها در گذشته هم تکرار شده بود و آنان برای ایجاد جنگ روانی مجدداً آن را تکرار می‌کنند و معتقدیم که برگ‌های آمریکا برای فشار بر ایران تمام شده است اما ایران می‌تواند برگ‌هایی را رو کند.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی بنایی برای گسترش بحران ندارد، تصریح کرد: ما معتقدیم که این آمریکایی‌ها هستند که در آینده موضعشان تغییر می‌کند.

فلاحت پیشه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ایران از موضوع مذاکره با آمریکا استقبال می‌کند، گفت: مذاکره شرایط خاص خود را دارد و جمهوری اسلامی ایران از بعد از پیروزی انقلاب، صرفاً یک بار وارد مذاکره جدی بر سر برجام شد و مذاکره‌ای بود که تحت عنوان برد-برد تعریف شد اما نتیجه آن برد-برد نشد.

وی با تاکید بر اینکه ایرانی‌ها وارد مذاکره‌ای نمی‌شوند که نتیجه اش برد-باخت باشد و یا حتی مقدماتش این باشد، افزود: چرا که آمریکایی‌ها با مقدماتی که ایجاد کرده‌اند، نشان می‌دهند که سیاستشان فعلاً مذاکره نیست و حتماً اگر شرایط برای مذاکره بخواهد فراهم شود، آمریکایی‌ها باید از بخشی از سیاست‌های خود عقب بنشینند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سردار سلامی در جلسه غیرعلنی امروز با مجلس بر چه موضوعی تاکید بیشتری کرد، گفت: مهمترین بحث سردار سلامی آن بود که جمهوری اسلامی ایران آمادگی لازم برای جنگ را دارد و در آن نه تنها شکست نمی‌خورد بلکه همه دشمنان را شکست می‌دهد اما تحلیل راهبردی این است که به همین دلیل جنگ نخواهد شد و تحلیل نوع رفتار آمریکایی‌ها و تحلیل‌های میدانی نشان می‌دهد که خود آمریکا دنبال جنگ نیست و نمی‌تواند دنبال جنگ با ایران باشد.

یک دیدگاه

یک دیدگاه

  1. کرامت سلیمی

    یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ در ۱۵:۲۱

    برای بررسی موضوع جنگ ایران و امریکا مجبوریم نگاهی به پشت سر خود و به تاریخ بیندازیم تا ببینیم چراغ هدایتی که در طی تمام تاریخ ، راهبر جنگهای بشریست کدام است.

    تمام دولتها برای تسلط بر مردمشان با ایجاد جو ترس و وحشت عمل می کنند.
    با افزایش اگاهیها نوع ابزار ایجاد ترس تغییر می کند.
    در ۸۰ سال اخیر با سلاحی خیالی و غیر واقعی به نام بمب اتمی این ترس و وحشت را به جهانیان القاء نمودند.

    دولت امریکا برای حکومت بر کشور و مناطق تحت سلطه اش نیاز به این دارد که هر از گاهی در منطقه ای از جهان ببری کاغذی بسازد و جنگ طولانی مدتی که خودش ان را کنترل و اداره می کند راه بیندازد .

    اگر با دید روانشناسی به مسئله قدرت نگاه کنیم جواب خیلی از سوالات معلوم خواهد شد.
    تقریبا” تمامی ارتشهای دنیا از پنتاگون دستور می گیرند و در واقع چیزی که به عنوان ۷۰۰۰ پایگاه نظامی امریکا عنوان می شود همین ارتشها و مکانهای نظامیست که در حدود ۲۰۰ کشور چهان پراکنده اند و اسلحه و سیستمهای مخابراتی و سایر امکانات را در اختیارشان قرار می دهد.و درجه اهمیتشان برحسب موقعیت جغرافیایی فرق می کند و با کمک همین ارتشها امریکا قادر است در هر منطقه ای که اراده کند جنگ و درگیری ایجاد نماید.
    یکی از مهمترین ارتشهایی که امریکا بوجود اورد ارتش شوروی بود که در ظاهر نقش رقیب اتمی امریکا را بازی می کرد اما عملا” یک ببر کاغذی بود که امریکا برای پیشبرد نقشه ها و سیاستهایش ان را به کار می گرفت. به عنوان مثال امریکا در سال ۱۹۴۹ با انجام یک ازمایش ظاهرا” اتمی شوروی را به عنوان یک ابرقدرت قلمداد کرد و در طی جنگهای کره (۱۹۴۹-۱۹۵۳) و
    ویتنام (۱۹۵۵-۱۹۷۵) وقتی با اعتراض مردم امریکا روبرو شد که چرا باید سربازان امریکا در کره ویتنام کشته شوند و چرا امریکا علیه این دو کشور از سلاحهای اتمی استفاده نمی کند توجیه دولت امریکا برای مردمش این بود که کشورهای کره و ویتنام تحت حمایت شوروی و چین هستند و اگر امریکا از سلاح اتمی استفاده نماید شوروی و چین نیز از سلاح اتمی استفاده خواهد کرد و چاره ای جز استفاده از سربازان امریکایی و سلاحهای متعارف ندارند. بعد ها افرادی در امریکا با روشهای مختلف فاش نمودند که امریکا در ویتنام و کره و جاهای دیگر افراد خودش را از بین می برد که نمونه اش ساخت فیلمهایی همچون رامبو در ویتنام و رامبو در افغانستان و همینطور فیلم عملیات مرداب می باشد.
    در سال 1369 امریکا عراق را یا فریب داد و یا عراق با امریکا هماهنگ بود تا کشور کویت توسط عراق اشغال شود و به همین بهانه امریکا به خلیج فارس لشکر کشی نمود و به عراق حمله نمود و 42 روز مردم عراق بی دفاع بمباران شدند بعد حمله زمینی شروع شد و نیروهای امریکا تحت فرماندهی ژنرال نورمن شوارتسکف تا نزدیکیهای بغداد پیش رفتند . اما دولت امریکا به نیروهای امریکایی دستور توقف عملیات را دادند .
    ژنرال شوارتسکف از دولت امریکا 24 ساعت مهلت خواست تا بغداد را اشغال و صدام و سران حزب بعث را دستگیر نماید اما نه تنها درخواست این ژنرال امریکایی مورد موافقت قرار نگرفت بلکه ژنرال نورمن شوارتسکف برکنار شد و اکثر نیروهای زمینی امریکا نیز عقب نشینی نمودند و حدود 80 درصد انها به امریکا باز گردانده شدند.

    تا مدتها ژنرال شوارتسکف در سخنرانیهایش از مقامات امریکایی مخصوصا” بوش پدر و همچنین وزیر امور خارجه وارن کریستوفر انتقاد می کرد و غیر مستقیم مقامات امریکایی را خائن به بشریت معرفی می کرد.

    امریکا جنگ با عراق را حدود 13 سال کش و قوس داد و این نشان می دهد که دولت امریکا هیچ تمایلی ندارد که یک پیروزی سریع بدست اید بلکه با ایجاد جنگها و طولانی کردن ان به اهداف دیگری فکر می کند.
    جنگهای قبلی امریکا نیز از مدل و شیوه مشابهی پیروی می کند.

    جنگ کره از سال 1949 تا 1953 در حالی که امریکا مدعی ابرقدرتی جهان ان هم ابرقدرت به اصطلاح اتمی بود. اگر امریکا ابرقدرت اتمی بود و تمایل به پیروزی سریع در جنگ کره داشت استعمال یک بمب اتمی ( اگر داشت ) کافی بود تا تمامی نیروهای متخاصم با امریکا را تسلیم نماید.
    جنگ ویتنام از سال 1955 تا 1975 بیست سال طول کشید و چطور می توان بیست سال سال حضور نظامی امریکا را در کشور ویتنام که نه نفت و گاز دارد و نه محصول ارزشمند دیگری که به درد امریکا بخورد و به بهای جان ده ها هزار و شاید هم صدها هزار نفر سرباز امریکایی تمام شد توجیه کرد . چرا که اگر سلاح هسته ای داشت بیست سال طول نمی کشید. امریکا وقتی در توجیه جنگ ویتنام کم اورد به بهانه جلوگیری از نفوذ کمونیسم انرا چند ملیتی کرد و خروجی اینکار باعث بوجود امدن گروه های خطرناکی همچون خمر های سرخ شد که در کشورهای کامبوج, لائوس و خود ویتنام میلیونها نفر را قتل عام کردند. همانطور که از دل جنگهای امریکا در عراق و افغانستان گروههای خطرناکی همچون داعش و طالبان بوجود امدند که وحشتناکترین جنایتهای تاریخ بشری را انجام دادند.

    جنگهای خاور میانه و جنگهای داخلی افریقا که بیش از 40 سال طول کشیده اند همه و همه نشان دهنده عدم تمایل دولت امریکا و متحدانش برای پیروزی سریع در جنگها و بر عکس نشان دهنده سیاست پردازی انها در طولانی نمودن جنگها و بهره برداری از این جنگهاست.

    جنگ بالکان نیز اینگونه بود و سالها طول کشید.

    قطعا” امریکا در مورد ایران مدل مشابهی را پیاده خواهد نمود و با بمباران مناطقی از ایران و از بین بردن صنایع و اقتصاد کشور ، ایران را در حد کشورهای افریقایی به نابودی خواهد کشاند. و سالها این جنگ و بمباران مردم بی گناه ادامه خواهد یافت.
    جالب است فرماندهان گروههای تروریستی که از دل این جنگها بیرون می ایند در کل جهان افراد مشهوری می شوند. مثل پول پوت در کامبوج ، اسامه بن لادن و ملا عمر در افغانستان، ابوبکر بغدادی در سوریه، ابو مصعب زرقاوی در عراق و ……..

    بنده تصورم این است که تنها راه جلوگیری از حمله امریکا به ایران این است که مقامات طراز اول کشور بدون هیچ ترس و واهمه ای دروغ بودن سلاح اتمی را افشا نمایند. به این طریق امریکا از درون دچار تشتت و هرج و مرج خواهد شد . چون امریکا نمی تواند عملا” نشان دهد که سلاح اتمی دارد و یکپارچگی امریکا و متحدانش و همچنین ارتباط بین پایگاههای نظامی امریکا در کل دنیا دچار فروپاشی خواهد گردید.

    کلیپ زیر نشان می دهد سلاح اتمی وجود ندارد

    https://www.youtube.com/watch?v=3iTpi-0kI20&t=9s

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.