ارتباط با ما در

دونالد ترامپ فرمان اجرایی بازگشت تحریم‌ها را امضا کرد

دور تازه تحریم‌ها علیه ایران در یک نگاه

دونالد ترامپ، شب گذشته با امضای یک فرمان اجرایی حکم به بازگشت تحریم‌های ایران داد. وی در مراسم امضای این فرمان گفت که سیاست آمریکا، «وارد آوردن حداکثر فشار اقتصادی» به ایران است.

منتشر شده

جامعه ایرانی-  دور تازه تحریم های آمریکا علیه جمهوری اسلامی از ساعت هشت و ۳۰ دقیقه امروز (سه‌شنبه ۱۶ مرداد) به وقت تهران با امضای فرمان اجرایی توسط دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اجرایی شد.

دونالد ترامپ، شب گذشته با امضای یک فرمان اجرایی حکم به بازگشت تحریم‌های ایران داد. وی در مراسم امضای این فرمان گفت که سیاست آمریکا، «وارد آوردن حداکثر فشار اقتصادی» به ایران است.

رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی شد  که توافق اتمی سال ۱۳۹۴ با ایران در ازای رفع تحریم‌های این کشور «توافقی وحشتناک و یک‌طرفه» بوده است.

ترامپ ادعا کرد این توافق باعث شد تا پول به ایران سرازیر شود و از آن برای درگیری در خاورمیانه استفاده کند.

رئیس‌جمهوری ایالات متحده هشدار داد کشورهایی که پیوندشان را با اقتصاد ایران قطع نکنند، در چارچوب بازگشت تحریم‌ها «با عواقب شدیدی» روبرو خواهند شد.ترامپ در عین حال گفت که همچنان آماده دستیابی به یک توافق جامع با ایران است که در چارچوب آن، به طیف وسیعی از رفتارهای شریرانه رژیم از جمله برنامه موشکی بالستیک و حمایتش از تروریسم پاسخ دهد.

جزئیات بازگشت تحریم‌های ایران

همزمان، مقام‌های وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه ۱۵ مرداد اعلام کردند که بیش از یکصد شرکت بین‌المللی موافقت کرده‌اند تا بازار ایران را ترک کنند.

این مقام‌ها که نام‌شان فاش نشده است، گفته‌اند: تحریم‌های آمریکا «فشارهای مالی شدیدی روی اقتصاد ایران» خواهند گذاشت. با این حال، افزوده‌اند که هدف از این فشارها تغییر رژیم ایران نیست بلکه تغییر رفتار این کشور است.

بازگشت تحریم‌های تهران که قرار است از دوشنبه شب به وقت آمریکا (بامداد سه‌شنبه به وقت ایران) اجرایی شوند عبارتند از:

– خرید و فروش اسکناس‌های دلار و یا اسناد متکی بر دلار از سوی دولت ایران؛

– دادوستد طلا و یا سایر فلزات گرانبها توسط ایران؛

– خرید و فروش مستقیم یا غیرمستقیم گرافیت، فلزات خام یا نیمه تمام نظیر آلومینیوم و فولاد و نیز زغال سنگ و همچنین نرم‌افزارهای مورد استفاده در فرآیندهای صنعتی توسط ایران؛

– خرید و فروش قابل ملاحظه ریال ایرانی در خارج از کشور، و نیز گشودن حساب یا نگهداری مبالغ قابل ملاحظه ریال در بیرون ایران؛

– برخورداری دولت ایران از تسهیلات مالی خارجی؛

– بخش خودروسازی ایران؛

– دادوستد هواپیماهای تجاری و قطعات و خدمات آنها؛

– واردات فرش و مواد غذایی (پسته) ایرانی به آمریکا.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.