ارتباط با ما در

اشرف گرامی‌زادگان: متاسفانه زنان در اولویت نیستند

گرامی‌زادگان گفت: معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، لایحه‌ای ارائه کرد که ازدواج برای دختران ۱۳ ساله کلاً ممنوع شود که این لایحه در حال حاضر به تایید معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری رسیده و آماده ارسال به مجلس شورای اسلامی و تصویب آن است.

منتشر شده

مشاور حقوقی و پارلمانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری معتقد است که زنان در اولویت کمیسیون لوایح دولت قرار ندارند و بسیاری از لوایح ارائه شده از سوی این معاونت در نوبت قرار دارند.
معاونت زنان و خانواده ریاست‌جمهوری در راستای اجرای سیاست‌های تحکیم خانواده و حمایت از حقوق کودکان لوایح مختلفی را ارائه کرده است که از جمله می‌توان لایحه حمایت از کودکان در برابر ازدواج زودهنگام (اصلاح ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی) زیر ۱۳ سالگی، لایحه «ازدواج فرزندخوانده با سرپرست» و همینطور لایحه جامع تامین امنیت زنان در برابر خشونت را نام برد.
اما اینکه این لوایح در چه مرحله‌ای قرار گرفته‌اند و اینکه آیا این لوایح اجرایی خواهد شد یا خیر؟ نیاز به بررسی و پیگیری دارد.
مشاور حقوقی و پارلمانی معاونت امور زنان و خانواده در این خصوص به گفت: بیشتر لایحه‌های ارائه شده از سوی معاونت زنان و خانواده ریاست‌جمهوری در کمیسیون لوایح دولت باقی مانده و به‌دلیل حجم زیاد کار در نوبت قرار گرفته است.
اشرف گرامی‌زادگان ادامه داد: از سوی معاونت زنان و خانواده ریاست‌جمهوری لایحه جلوگیری از خشونت علیه زنان تقدیم کمیسیون لوایح دولت شد که در نوبت بررسی قرار دارد و پس از تایید آن به مجلس شورای اسلامی ارسال می‌شود تا به تصویب برسد.
وی ادامه داد: این لایحه گامی در خصوص حمایت از زنان و تامین امنیت آن‌ها است که در صورت قانونی شدن آن، اجرایی خواهد شد. از این‌رو امیدواریم تا پس از تایید در کمیسیون لوایح دولت در آینده‌ای نزدیک در مجلس شورای اسلامی هم تصویب شود.
مدیرکل دفتر بررسی‌های امور حقوقی معاونت زنان و خانواده ریاست‌جمهوری در خصوص لایحه ممنوعیت ازدواج دختران زیر ۱۳ سال هم گفت: این معاونت، لایحه‌ای ارائه کرد که ازدواج برای دختران ۱۳ ساله کلاً ممنوع شود که این لایحه در حال حاضر به تایید معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری رسیده و آماده ارسال به مجلس شورای اسلامی و تصویب آن است.
وی با بیان اینکه معاونت درباره امنیت در نظر گرفته برای کودکان به‌فکر اصلاح لایحه فرزندخواندگی است، تصریح کرد: معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری لایحه ممنوعیت ازدواج فرزندخوانده با سرپرست را ارائه کرد که در این قانون، شرایط و خصوصیات زن و مردی که مایل به پذیرش کودک هستند را ارائه کرده است.
گرامی‌زادگان عنوان کرد: معاونت امور زنان و خانواده هدف از ایجاد این لایحه را علاوه بر حق داشتن خانواده و وجود امنیت برای کودکان، مخالف بودن با ازدواج سرپرست با فرزندخوانده است.
مشاور حقوقی و پارلمانی معاونت امور زنان و خانواده درباره راکد ماندن لایحه‌های ارائه شده از سوی این معاونت درباره زنان گفت: همه انسان‌ها حق و حقوقی دارند که در قانون اساسی هم آمده است و این معانت وظیفه خود می‌داند که از حقوق زنان و دختران دفاع کند.
وی با گلایه از اینکه بسیاری از لوایح ارائه شده درباره زنان همچنان در کمیسیون لوایح باقی مانده است، گفت: همچنان پیگیر لوایح هستیم و به‌دلیل اینکه حجم کار بالا و زمان‌بر است کار کُند پیش می‌رود. در مجلس شورای اسلامی برادران و خواهرانی هستند که با اظهار نظر درباره موارد خاصی، تصمیم‌گیری می‌کنند، اما قطعاً باید گفت که مسائل زنان در اولویت قرار نگرفته است.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

آخرین اخبار

راهنمای خرید یخچال ایستاده صنعتی

ویژگی های اساسی دفتر مهاجرتی معتبر برای ایرانیان

قیمت فیش حج تمتع ۱۴۰۴؛ امسال چقدر باید هزینه کنیم؟

موسسان حوزه علمیه قم / شیخ عباس قمی؛ مدرس پرآوازه حوزه علمیه قم که کمیته مجازات او را تهدید به مرگ کرد

مروری بر زندگی آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی؛ قاضی سیستم‌ساز

معرفی وب‌سایت‌های معتبر برای خرید از چین

مروری بر سیر تطور زبان فقهی و تبلیغی در حوزه قم؛ از تاثیرات رخداد‌های سیاسی تا تحولات در عصر شبکه‌های اجتماعی

برای انتخاب بهترین تور مسافرتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

پیشنهاد بازسازی و بازنویسی قوانین ورشکستگی

شناسایی موانع سرمایه‌گذاری و رشد صنایع در ایران

مقاومت در برابر ابهام ویژگی ضروری در فرد احیاگر

«مهارت‌های ارتباطی قوی و واضح» ویژگی افراد احیاگر

سفارش آنلاین اسپرسو از کافه فومنتو

فروش تلفنی؛ کلید موفقیت در جذب مشتری و افزایش فروش

تست سرگیجه در مراکز تخصصی شرق تهران: بهترین روش‌ها

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.