ارتباط با ما در

هر آنچه که باید درباره سندرم خروجی قفسه سینه بدانید

همه ما اهمیت زیادی برای سلامتی خود قائل هستیم و هرکاری انجام می‌دهیم تا بتوانیم بدن خود را در بهترین حالت ممکن قرار دهیم. یکی از بیماری‌هایی که شاید شما نیز به آن مبتلا شده باشید، سندرم خروجی قفسه سینه می‌باشد.

منتشر شده

همه ما اهمیت زیادی برای سلامتی خود قائل هستیم و هرکاری انجام می‌دهیم تا بتوانیم بدن خود را در بهترین حالت ممکن قرار دهیم. یکی از بیماری‌هایی که شاید شما نیز به آن مبتلا شده باشید، سندرم خروجی قفسه سینه می‌باشد.

این یکی از معضلات عضلانی و استخوانی است که تصمیم داریم در این مطلب به صورت کامل آن را شرح دهیم و شما را با آن آشنا نماییم. با ما همراه باشید. شما با استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی می‌توانید تمامی تمرینات خود را در منزل انجام دهید و دیگر نیازی ندارید به درمانگاه مراجعه کنید. در نهایت برای خرید این دستگاه و انتخاب بهترین قیمت دستگاه فیزیوتراپی خانگی می‌توانید به سایت برجیس مراجعه کنید. البته حتما با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

سندرم خروجی قفسه سینه چیست؟

قیمت دستگاه فیزیوتراپی خانگی

سندرم خروجی قفسه سینه (Thoracic Outlet Syndrome (TOC)) یک نوع اختلال در قفسه سینه می‌باشد که ممکن است به دلیل فشرده سازی، آسیب عروق خونی در قفسه سینه یا تحریک اعصاب ایجاد شود. شما این بیماری را در ناحیه بالای قفسه سینه و یا زیر گردن احساس خواهید کرد.

باید به این نکته مهم اشاره کنیم که هر فردی فارغ از جنسیت و یا سن می‌تواند به این بیماری دچار شود. البته به صورت علمی نمی‌توان روی آن نام بیماری گذاشت چراکه دلایل مختلفی برای ایجاد این مشکل وجود دارد. به احتمال زیاد بسیاری از بازیکنانی که در ورزش‌های بیس بال، والیبال، شنا و … فعالیت می‌کنند، به این سندرم دچار هستند.

قفسه سینه انسان محلی است که در آن رگ‌ها و اعصاب زیادی جمع شده‌اند و زمانی که در قسمت زیر گردن و بالای فقسه سینه مشکلاتی مانند فشردگی و یا تحریک به وجود می‌آید، اصطلاحا سندرم خروجی قفسه سینه در فرد ایجاد شده است. این بیماری با استفاده از دستگاه فیزیوتراپی خانگی به راحتی قابل درمان است. در ادامه در رابطه با این موضوع صحبت خواهیم کرد.

آشنایی با انواع سندرم خروجی قفسه سینه

سندرم خروجی قفسه سینه دارای انواع مختلفی است و این انواع به ناحیه ایجاد شده این مشکل در قفسه سینه مرتبط هستند. در ادامه با این دسته بندی‌ها به صورت کامل آشنا خواهیم شد:

سندرم خروجی قفسه سینه عصبی

این نوع از سندرم خروجی قفسه سینه در پایین ناحیه گردن و بافت‌های استخوانی و نرم آن ایجاد می‌شود. رشته‌های عصبی که کنترل بازو را در اختیار دارند، در این ناحیه قرار گرفته‌اند و با فشردگی و یا تحریک آن‌ها، سندرم خروجی قفسه سینه عصبی به وجود خواهد آمد.

با بیان دیگر می‌توان گفت زمانی که عملکرد اعصاب بازویی دچار اختلال می‌شود و شرایطی به وجود می‌آید که حرکت دست و بازو دچار مشکل شود، این نوع از این اختلال به وجود خواهد آمد.

اگر بخواهید با علائم این نوع از سندرم خروجی قفسه سینه آشنا شوید باید در رابطه با احساس ضعف و بی حسی در بازو و دستانتان دقت کنید. این‌ها واضح‌ترین علائم این دسته می‌باشند. البته در صورتی که متوجه شدید عضلات ماهیچه‌های یکی از دستان شما کوچک‌تر از دیگری است نیز می‌توانید به این سندرم شک نمایید. علاوه بر این دو مورد ممکن است با درد، سوزن سوزن شدن، کرختی و احساس ضعف در گردن، بازوها و قفسه سینه نیز مواجه شوید. شما می‌توانید با خرید دستگاه فیزیوتراپی خانگی و انجام تمرینات مرتبط با این نوع، به بهبود آن کمک کنید.

سندرم خروجی قفسه سینه از نوع وریدی

در صورتی که رگ‌ها و شریان‌های ناحیه گردن یا ناحیه بالای قفسه سینه به هر دلیلی آسیب ببینند، این نوع از سندرم خروجی قفسه سینه به وجود خواهد آمد. اگر شما جزء افرادی باشید که برای تقویت بازوهای خود تمرین سنگین می‌کنید، ممکن است این مشکل را پیدا کنید.

این نوع نیز دارای نشانه‌های منحصر به فرد خود است برای مثال اگر دست، بازو و انگشتان شما دچار تورم شد باید به پزشک مراجعه کنید تا با معاینه کامل از این بیماری مطمئن شوید. زمانی که گردن شما ضعیف شده و بازوهایتان سنگین می‌شود نیز همین شرایط وجود دارد.

سندرم خروجی قفسه سینه به صورت مادرزادی

این نوع از سندرم خروجی قفسه سینه خطرناک‌ترین شرایط را به وجود می‌آورد. برخی از افراد وجود دارند که از زمان تولد این مشکل را دارند و از هنگام تولد با آن به دنیا می‌آیند.

بیشترین تاثیر این نوع روی دست و انگشتان است و باعث ایجاد بی‌حسی، درد، زخم و احساس سردی در این قسمت‌ها خواهد شد. علاوه بر این موضوعات، تاثیر مهم دیگری نیز دارد که باعث کاهش سرعت گردن خون در بازوها، دستان و انگشتان دست خواهد شد.

علائم سندرم خروجی قفسه سینه چیست؟

سندرم خروجی قفسه سینه

در ابتدا به این موضوع اشاره کردیم که این بیماری به دلیل اختلال و آسیب در عصب یا عروق خونی به وجود می‌آید، با توجه به اینکه کدام مورد آسیب دیده باشد، علائم آن نیز متفاوت است. در ادامه علائم کلی هر نوع را بیان خواهیم کرد:

علائم سندرم خروجی قفسه سینه با آسیب سیسیتم عصبی

اولین و مهم‌ترین علائمی که وجود دارد، ایجاد اختلالات حسی است که ممکن است در ناحیه ساعد به وجود بیاید. مهم‌ترین انواع این اختلالات می‌تواند خواب رفتن یا سوزن سوزن شدن ناحیه مورد نظر باشد.

وجود ضعف عضلانی در عضلات اینترنسیک (عضلات خم کننده دراز انگشتان و همچنین عضلات ریزی که در کف دست وجود دارد) از علائم بعدی آن است. بعد از این ممکن است زمانی که حرکاتی ظریف را با دستان خود انجام می‌دهید، مشکلاتی را احساس کنید.

از واضح‌ترین مشکلات آن می‌توان به گرفتگی عضلات ناحیه داخلی ساعد نیز اشاره کرد. احساس درد در بازو و دستان نیز یکی دیگر از گزینه‌های لیست علائم این بیماری است که ممکن است واقعا اذیت کننده باشد.

علائم سندرم خروجی قفسه سینه با آسیب عروق خونی

در ابتدا باید به التهاب بازو یا دستان بیمار اشاره کنیم. از دیگر علائم این نوع از آسیب می‌توانیم کبود شدن دست را نیز نام ببریم. البته باید به این نکته توجه کنید که این کبودی به رنگ آبی خواهد بود.

ممکن است شما در صورت ابتلا به این بیماری، در بازو یا دستان خود احساس سنگینی کنید و نتوانید در حالت طبیعی، وزن آن را تحمل کنید. درد همیشه از بدترین نوع علائم هر بیماری است که بیماران مبتلا به این سندروم در ناحیه گردن و شانه خود دردی عمیق و آزار دهنده را احساس خواهند کرد که می‌تواند شب‌ها بیشتر شده و استراحت فرد را مختل نماید.

روش‌های درمان سندرم خروجی قفسه سینه

این بیماری استخوانی نیز مانند سایر بیماری‌ها، روش‌های درمانی متفاوتی دارد که با توجه به شدت بیماری توسط پزشک متخصص تجویز می‌شود. روی این نکته تاکید داریم که در صورت بروز مشکل و یا دیدن هر کدام از عائم دیده شده، به پزشک متخصص مراجعه کنید و به صورت شخصی درمانی را انجام ندهید، چراکه ممکن است مشکلات شما را افزایش دهد.

برای درمان این بیماری می‌توان از دارو استفاده کرد و بیمارانی که شرایط حاد ندارند را درمان نمود. حتی می‌توان از عمل جراحی به عنوان آخرین مرحله درمان استفاده کرد.

ولی در حالت کلی برای بیشتر بیماران، از تمرینات فیزیوتراپی استفاده می‌شود تا با افزایش انعطاف‌پذیری عضلات آسیب دیده، درمان تسریع شود. این تمرینات نیز باید زیر نظر پزشک متخصص و فیزیوتراپیست انجام شود.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.