ارتباط با ما در

چرا هوادار کسی هستم که رفتار غلطی دارد؟

می‌دونم طرفداری و کامنت گذاشتن برای خواننده‌ای که الفاظ بد به کار می‌بره، محتوای آثارش و از همه بدتر رفتار شخصیش نامناسبه، خوب نیست اما نمی‌دونم چرا طرفدارش موندم و چطوری باید قید این طرفداری رو بزنم؟

منتشر شده

در دوره نوجوانی، ما تلاش می‎کنیم هویتی برای خودمان پیدا کنیم تا بالاخره بفهمیم چه کسی هستیم و از جان خودمان و دنیا چه می‎خواهیم. پس جایگاه الگو دادن به بعضی افراد در این سن‎وسال، طبیعی است اما چطور ممکن است این الگو کسی باشد که رفتارهای غلطی دارد و ما به هواداری از او ادامه بدهیم؟ چطور خواننده‎ای که توی ترانه‎هایش ناسزا می‎گوید، بین افراد زیادی محبوب می‎شود و به‎رغم این‎که می‎دانیم یک جای کار می‎لنگد باز طرفدارش هستیم؟ خب می‎شود حدس‎هایی زد؛ از جمله این‎که همه ما درون‌مان بخش‎هایی داریم که به کارهای خلاف قانون و عرف جامعه، متمایل است اما قانون و آداب اجتماعی ما را ملزم می‎کند که فیلترهایی برای رفتارمان داشته‎باشیم و هر کاری دل‎مان می‎خواهد، انجام ندهیم. به این ترتیب، ممکن است جذب کسی بشویم که رفتارهای ضداجتماعی دارد، بی‎پروا از الفاظ زشت استفاده می‎کند و آرایش ظاهری و رفتارهای غیرمتعارف دارد. رد کردن خط قرمزها، متاسفانه برای ‎ما هیجان‎انگیز است پس کسی را که به آن‎ها اعتنایی ندارد، تشویق می‎کنیم یا شاید حتی بدمان نیاید شبیه او باشیم. این فرایند به‎طور ناخودآگاه در ذهن ما اتفاق می‎افتد و وقتی می‎توانیم تغییری در آن ایجاد کنیم که به آن آگاه شویم. از طرف دیگر، قرار گرفتن در گروه طرفداران یک خواننده و دیده شدن از طریق او لذت‎بخش است. این لذت، کار خروج از جمع هواداری و بی‎خیال احساس تعلق شدن را سخت می‎کند. تا این‎جای کار، فهمیدیم سیستم هواداری، چطور عمل می‎کند .

چطور قید طرفداری غلط را بزنیم؟
درباره قسمت دوم سوال، یعنی زدنِ قید این طرفداری، چه می‎شود کرد؟ خب بخشی از راه را حالا که فهمیده‎ایم توی ذهن‎مان چه چیزهایی می‎گذرد، رفته‎‏ایم. از این‎جا به بعد می‎توانیم انتخاب‎های‎مان را با معیارهایی که از درستی‎شان مطمئن هستیم، بسنجیم؛ این خواننده یا گروه موسیقی چه حرفی برای گفتن دارد؟ محتوای کارهایش اعتراض و انتقاد است یا صرفا رفتارهای ضداجتماعی؟ من، دلم می‎خواهد کسی که برایش وقت و انرژی هوادارانه صرف می کنم، چه ویژگی‎هایی داشته‎باشد؟ خب یک الگو یا فرد مهم موردعلاقه، طبیعتا نمی‎تواند همه معیارهای من را برآورده کند اما من هم مجبور نیستم اولویت‎هایم را به‎خاطر او زیر پا بگذارم. من همچنان که رشد می‎کنم و معیارهایم را کامل‏تر و پخته‎تر می‎کنم، می‎توانم آن‎هایی را که در دایره خواسته‎ها و ترجیحاتم نمی‎گنجند کنار بگذارم و نگران جایگزینی هم نباشم؛ چون حالا که دلایل طرفداری‎ام را می‎شناسم، می‎توانم سراغ کسان دیگری بروم که حسن‎های بیشتر و اشتباه‎های کمتری داشته‎باشند.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

آخرین اخبار

راهنمای خرید یخچال ایستاده صنعتی

ویژگی های اساسی دفتر مهاجرتی معتبر برای ایرانیان

قیمت فیش حج تمتع ۱۴۰۴؛ امسال چقدر باید هزینه کنیم؟

موسسان حوزه علمیه قم / شیخ عباس قمی؛ مدرس پرآوازه حوزه علمیه قم که کمیته مجازات او را تهدید به مرگ کرد

مروری بر زندگی آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی؛ قاضی سیستم‌ساز

معرفی وب‌سایت‌های معتبر برای خرید از چین

مروری بر سیر تطور زبان فقهی و تبلیغی در حوزه قم؛ از تاثیرات رخداد‌های سیاسی تا تحولات در عصر شبکه‌های اجتماعی

برای انتخاب بهترین تور مسافرتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

پیشنهاد بازسازی و بازنویسی قوانین ورشکستگی

شناسایی موانع سرمایه‌گذاری و رشد صنایع در ایران

مقاومت در برابر ابهام ویژگی ضروری در فرد احیاگر

«مهارت‌های ارتباطی قوی و واضح» ویژگی افراد احیاگر

سفارش آنلاین اسپرسو از کافه فومنتو

فروش تلفنی؛ کلید موفقیت در جذب مشتری و افزایش فروش

تست سرگیجه در مراکز تخصصی شرق تهران: بهترین روش‌ها

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.