جامعه ایرانی- وزیر خارجه ایران در واکنش به توئیت رئیس جمهور آمریکا نوشت که مقامات جمهوری اسلامی از این سخنان «شگفت زده» نشدند و در ۴۰ سال گذشته نیز این سخنان را « شاید با ادبیاتی متمدن تر» شنیده اند.
محمد جواد ظریف، در توئیتر خود نوشت:«ما شگفت زده نشدیم، جهان همین چند ماه پیش شاهد سخنان تندتر از این بود. ما ایرانیان ۴۰ سال است این سخنان را شنیدهایم، شاید با لحن متمدنانه تری. ما هزاران سال است که هستیم و شاهد سقوط امپراتوریهای از جمله امپراطوری خودمان که بیشتر از عمر بعضی کشورها عمر کرد، بودهایم. مراقب باش».
نوشته آقای ظریف مبنی براینکه «جهان همین چند ماه پیش شاهد حرفهای تندتر از این بود» می تواند اشاره به سخنان دونالد ترامپ علیه رهبر کره شمالی و پس از آن دیدار آنان با یکدیگر باشد.
شامگاه روز دوشنبه همچنین سخنگوی وزارت خارجه ایران توئیت آقای ترامپ را « اشتباهی دیگر » از سوی رئیس جمهور آمریکا خواند و گفت که « وی باید در استفاده از مشاوران خود تجدید نظر کند».
بهرام قاسمی از رئیس جمهور آمریکا خواست که در مواجهه با ایران به گفته او، «درشت گویی» نکند و افزود که «ملت ایران پاسخ درشت گویی را به خوبی خواهد داد».
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، در واکنش به اظهارات حسن روحانی که «جنگ با ایران مادر جنگها و صلح با ایران مادر صلحها» توصیف کرده بود، به او هشدار داد که «دیگر هرگز آمریکا را تهدید نکن».
جان بولتون،مشاور امنیت ملی آمریکا نیز در بیانیه ای نوشته است: «در چند روز گذشته با رئیسجمهور [ترامپ] صحبت کردم و او به من گفت که اگر ایران هر گونه اقدام منفیای بکند آنچنان بهایی خواهد پرداخت که کشورهای اندکی قبل از این پرداختهاند».
در واکنش به توئیت دونالد ترامپ، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران با اشاره تلویحی به پایگاه های آمریکا در منطقه گفت که «۵۰ هزار» نیروی نظامی این کشور «زیر تیغ ایران» هستند.
محسن رضایی در توئیتر خود خطاب به رئیس جمهور آمریکا نوشت:« شما که بیش از پنجاه هزار نیرو زیر تیغ ایران دارید و اینگونه دیوانه وار تهدید می کنید، باید مراقب باشید».
غلامحسین غیب پرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، نیز سخنان رئیس جمهور آمریکا را « جنگ روانی» خواند و گفت که او «غلط میکند که بخواهد علیه ایران اقدامی(حمله نظامی) انجام بدهد».
پیش از این نیز برخی از فرماندهان سپاه پاسداران از جمله امیرعلی حاجی زاده تهدید کرده اند که در صورت حمله آمریکا به ایران، جمهوری اسلامی پایگاه های نظامی ایالات متحده در کشورهای منطقه را مورد هدف قرار خواهد داد.
با این حال حشمت الله فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: «مقامات جمهوری اسلامی در میدان افراطیگری آقای ترامپ و پمپئو بازی نمیکنند ما در شرایط کنونی پاسخ آمریکا را در انسجام ملی به شکلگیری سیاستهای مصونساز کشور در حوزههای اقتصادی میدهیم».
از سوی دیگر در حالی که آلمان خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شده، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، مواضع رئیسجمهور، وزیر خارجه آمریکا در برابر ایران را ستایش کرد.
s
سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ در ۱۵:۲۶
نمی دونم چرا ظریف همیشه از گذشته چند هزار ساله ایرانیان مایه می گذارد الان کجا و چی هستیم این مهمه نه قدمت 1000 ساله.