جامعه ایرانی- استعفای اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور تکذیب شد، این بار جدی تر و رسمی تر از قبل؛ آن هم توسط یک منبع آگاه در نهاد ریاست جمهوری که هم این استعفا را تکذیب و هم شایعه سازان را تهدید به برخورد قضایی کرده است.
استعفای اسحاق جهانگیری از کابینه دولت دوازدهم موضوع جدیدی نیست. از ابتدای تشکیل دولت دوازدهم هر از گاهی اخباری مبنی بر وجود اختلافات جدی میان اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری با برخی از اعضای ذی نفوذ کابینه به ویژه اعضای نزدیک به حزب اعتدال و توسعه (محمود واعظی و محمدباقر نوبخت) شنیده می شد. این اخبار و شایعه ها حتی تا مرز استعفای جهانگیری پیش رفت است.
برخی اخبار تایید نشده حکایت از آن دارد که با انتصاب محمود واعظی به عنوان رئیس دفتر رئیس جمهوری اختیارات جهانگیری به ویژه در عزل و نصب ها و انتخاب مدیران و وزرا و جابجایی آنها در دولت دوازدهم نسبت به گذشته به شدت کاهش پیدا کرده است؛ همین مسئله نیز موجبات نارضایتی معاون اول را در پی داشته است و او نیز هر از گاهی ساز جدایی سر می دهد.
این در حالی است که تاکنون بعد از گذشت نزدیک به یک سال از عمر دولت دوازدهم نه جهانگیری رسما درباره این شایعات اظهار نظر نکرده است و نه وجود اختلافات از سوی واعظی تایید شده است و او هربار در پاسخ به سوالاتی در این باره بر همکاری و هماهنگی با جهانگیری تاکید کرده است.
با این حال عصر دیروز یک بار دیگر این شایعه یعنی استعفای جهانگیری از دولت دوازهم در فضای مجازی دست به دست می شد. در همین حال یک منبع آگاه ضمن رد این شایعات تاکید کرد: هدف خبرسازی های دروغین و غیرواقعی و موهوم اخیر به امید ایجاد فضا برای انتخابات آینده، ناامید کردن مردم و حرکت در مسیر خواسته بیگانگان و آب به آسیاب دشمن ریختن است.
به گفته این منبع آگاه بر خلاف آنچه در متن گزارشهای ادعایی منتشر شده درباره نقش آفرینی افراد در عزل و نصبها در دولت کذب است.
این منبع آگاه تاکید کرد: درباره انتخاب وزرا و هرگونه تغییرات در کابینه، همانطوری که قبلا هم توضیح داده شده صرفا رئیس جمهوری شخصا تصمیم میگیرد.
وی ادامه داد: اعضای دولت با صمیمت و منسجمتر از هر زمان با مدیریت و تدبیر رئیس جمهوری در حال انجام وظایف محوله در جهت حل مشکلات مردم در شرایط تحریمی و تحمیلی فعلی به ویژه در مواجهه فعال و هوشیار با بدخواهی های دشمنان هستند.
این منبع آگاه ادامه داد: تصویرسازیهای غیرواقعی از رقابتهای خیالی درون دولت به نحوی که گویی جریانات مختلفی در دولت مشغول مبارزه مستمر با یکدیگر هستند و یا کابینه به مثابه یک شرکت سهامی است آنهم در شرایطی که کشور درگیر جنگ اقتصادی تحمیلی از سوی بدخواهان جهانی و منطقهای است و دولت متمرکز به حل مشکلات مردم است اقدامی ناپسند و خلاف مصالح ملی است.
به گفته این منبع آگاه حفظ وحدت ملی و یکپارچگی برای حل مشکلات مردم و ایستادگی در برابر توطئههای دشمنان اصلی ترین راهبرد دولت است و تک تک اعضای کابینه در شرایط فعلی به چیزی جز حل مشکلات مردم نمیاندیشند. وحدت و انسجام مهمترین مولفه پیروزی راهبردی دولت و ملت بزرگ ایران است که همواره از سوی رئیس جمهوری مورد تاکید قرار گرفته است.
به گفته این منبع آگاه و در صورت استمرار شایعه پراکنی، پیگیریهای حقوقی و قضایی علیه منتشرکنندگان شایعات اخیر از سوی مراجع ذیربط دنبال خواهد شد.