ارتباط با ما در

کنفرانس سفر هوش مصنوعی ۲۰۲۳ با شعار چشم‌اندازی به آینده برگزار شد

هشتمین کنفرانس بین‌المللی سفر هوش مصنوعی (AI Journey) که از ۱ الی ۳ آذرماه ۱۴۰۲ در مسکو برگزار شد، سکوی مهمی برای بحث در مورد هوش مصنوعی بود.

منتشر شده

هشتمین کنفرانس بین‌المللی سفر هوش مصنوعی (AI Journey) که از ۱ الی ۳ آذرماه ۱۴۰۲ در مسکو برگزار شد، سکوی مهمی برای بحث در مورد هوش مصنوعی بود.

رویداد سفر هوش مصنوعی به آخرین پیشرفت‌ها در زمینه شبکه‌های عصبی و نقش آن‌ها در اکتشافات علمی جدید و اهمیت هوش مصنوعی در توسعه تجارت و به طور کلی جامعه اختصاص داشت.

یکی از اهداف کنفرانس نمایش توان هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار در کمک به بشریت در بسیار از زمینه‌های مختلف بود و پیشرفت‌های جدید در این حوزه به طور مداوم زندگی مردم را به سمت بهتر شدن تغییر می‌دهد.

یکی از مهمترین رویدادهای این کنفرانس سه روزه، بحثی با عنوان «انقلاب هوش مصنوعی مولد (Generative AI): فرصت‌های جدید» بود. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، با به اشتراک گذاشتن دیدگاه خود در مورد توسعه شبکه‌های عصبی در روسیه در این گفتگو شرکت کرد. این جلسه توسط هرمان گرف، مدیرعامل اسبربانک اداره شد که در آن وی سه حوزه اصلی که کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند هوش مصنوعی بزرگترین پیشرفت‌ها را در آن خواهد داشت را مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و ایجاد سیستم‌های مدیریت کاملا جدید برشمرد.

سرمایه‌گذاری‌های بیشتر و بیشتری برای ایجاد مدل‌های مولد هوش مصنوعی در حال انجام است و شرکت‌ها کارهای روزمره‌ای که نیاز به مداخله انسانی ندارند را به دستیاران هوش مصنوعی واگذار می‌کنند. شرکت‌های بین‌المللی در حال استفاده از هوش مصنوعی در تجارت، بهینه‌سازی لجستیک و بسیاری از فعالیت‌های دیگر هستند.

شبکه‌های عصبی جایگاه مهمی نیز در پزشکی دارند. در روسیه، از بینایی رایانه‌ای برای تفسیر عکس‌های سی‌تی‌اسکن، تصاویر اشعه ایکس و ماموگرافی، و همچنین برای پر کردن خودکار مستندات پزشکی با صدا و تشخیص بیماری استفاده می‌شود.

هوش مصنوعی همچنین در هنر نیز به کار می‌رود. در این زمینه شرکت اسبر، مدل تولیدکننده‌ی Kandinsky 3.0 خود را معرفی کرد که یک شبکه عصبی است که می‌تواند تصاویر و آثار هنری واقعی را در چند ثانیه ایجاد کند. همچنین این شرکت Kandinsky Video را معرفی کرد که اولین مدل روسی برای تولید ویدیوهای کامل است و می‌تواند کلیپ‌هایی تا هشت ثانیه ایجاد کند. این مدل را می‌توان در پلتفرم fusionbrain.ai و در ربات تلگرام آن آزمایش کرد.

برای افراد علاقه‌مند به خلق موسیقی نیز مدل شبکه عصبی گیگاچت (GigaChat) وجود دارد. اما قابلیت‌های گیگاچت به کاربردهای خلاقانه محدود نمی‌شود و از گذشته در بخش بانکی و برای خودکارسازی فرآیندهای متعدد به طور فعال در حال استفاده بوده است. گیگاچت همچنین قادر به تشخیص زبان اشاره و داکتیل (بیان کلمات با حروف جداگانه) است.

در کنار این موارد، این کنفرانس به بررسی جنبه‌های اخلاقی استفاده از هوش مصنوعی نیز پرداخت و چندین شرکت خارجی و روسی در جریان آن به مرام‌نامه‌ی ملی اخلاق هوش مصنوعی روسیه پیوستند.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.