یکی از مهمترین اعضای صورت در زیبایی که مستقیما بر اعتماد به نفس افراد نیز تاثیرگذار است بینی میباشد. علم پزشکی به منظور رفع مشکلات ظاهری مربوط به بینی یک تکنیک بسیار پرطرفدار را عرضه کرده است که همه با آن تا حدودی آشنایی داریم. عمل بینی یا رینوپلاستی یکی از محبوبترین جراحیها در جهان است که بسیاری از زیباجویان از آن نتایج دلخواه خود را کسب کردهاند.
عمل بینی چیست؟
عمل بینی متداولترین روشی است که برای بهبود وضعیت ظاهری و عملکردی بینی انجام میشود. در طی عمل بینی جراح به منظور تغییر فرم آن برشهایی ایجاد میکند و غضروف، استخوان و بافت نرم را برای ایجاد ظاهر مطلوب تحت درمان قرار میدهد. در این جراحی هر چقدر که میزان مشکلات بینی بیشتر باشد، مداخلات جراحی نیز بیشتر و شدیدتر خواهد بود. علاوه بر این انواع عمل بینی در زنان و مردان متفاوت بوده و مطابق با سلیقه آنها قابل انجام است.
جراحی بینی یک راه حل ایمن برای افرادی است که از شکل و اندازه بینی خود ناراضی هستند و مایلاند تغییرات دلخواهشان را به صورت دائمی ایجاد کنند. عمل بینی میتواند چهره را به تعادل رسانده و حتی مشکل عدم قرینگی را نیز حل کند. در این صورت اعتماد به نفس فرد نیز بهبود یافته و سایر بخشهای زندگی نیز تاثیر میپذیرند. علاوه بر این عمل بینی میتواند در درمان مشکلات ساختاری که منجر به مشکلات تنفسی میشوند نیز موثر واقع شود.
اهداف عمل بینی چیست؟
عمل زیبایی بینی یا رینوپلاستی توسط پزشک متخصص گوش و حلق و بینی یا جراح پلاستیک انجام میشود. هدف از انجام این جراحی در افراد مختلف متفاوت است؛ بسیاری با هدف زیبایی دست به جراحی بینی میزنند و برخی دیگر تنها به منظور رفع نواقص ساختاری یا عملکردی بینی خود را عمل میکنند. به طور کلی اهداف عمل بینی شامل موارد زیر خواهند بود:
- کاهش سایز بینی در افرادی که احساس میکنند اندازه بینی بزرگ است.
- ایجاد فرم صاف و قرینه در بینی،
- رفع افتادگی نوک بینی یا اصطلاحا سر بالا شدن آن،
- رفع قوز بینی و برجستگیهای غیر طبیعی آن،
- بهبود مشکلات تنفسی ناشی از نقص ساختاری بینی،
- رفع انحراف تیغه میانی بینی،
- رفع پولیپ یا گرفتگی دائمی بینی،
- اصلاح کجی یا عدم قرینگی بینی،
- اصلاح اندازه و فرم سوراخهای بینی،
- تغییر زاویه بین بینی و لب بالایی.
برای اینکه بتوانید به اهداف خود از جراحی بینی برسید حتما باید این عمل زیبایی را به دست بهترین متخصصان جراحی زیبایی بسپارید. مهارت جراح و همچنین کیفیت کلینیک زیبایی نقش قابل توجهی در کسب نتایج ایده آل دارد.
انواع روشهای عمل بینی کداماند؟
به طور کلی روشهای جراحی بینی به دو صورت جراحی بینی بسته و جراحی بینی باز در نظر گرفته میشوند. البته تکنکیهای مختلفی برای جراحی بینی وجود دارد اما این دو روش، متدهای اصلی جراحی بینی هستند. تفاوت این دو روش به نوع برش ایجاد شده در طول جراحی بر میگردد.
- جراحی بینی به روش بسته : در این روش جراح بینی تمام برشهای عمل را از داخل بینی ایجاد میکند و با استفاده از ابزارهای مخصوصی به بافت داخل بینی دسترسی پیدا میکند. در جراحی بسته پوست بینی از داخل برش خورده و جراح به این طریق مداخلات درمانی را انجام میدهد؛ به همین دلیل دسترسی به استخوانهای بینی کمتر بوده و تغییرات کمتری ایجاد میشود. بنابراین از این روش زمانی استفاده میشود که بینی نیازی به تغییرات عمده و رفع ایرادات گسترده ندارد و مداخلات جزئی جراح مشکلات آن را رفع میکند.
- جراحی بینی به روش باز : عمل بینی باز تکنیکی غالبتری است که در آن جراح به منظور دسترسی کامل به بافت داخل بینی برشهایی را در پوست بینی ایجاد میکند و پوست را بالا میآورد. در این روش پزشک با دید مستقیم خود تمام تغییرات لازم را روی ساختار بینی ایجاد میکند و هر نقصی در آن را حل میکند. اگرچه این روش بسیار بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما عوارض آن نیز بیشتر بوده و از نظر باقی ماندن جای اسکار نیز حائز اهمیت است.
هزینه عمل بینی چقدر است؟
هزینه عمل بینی به عوامل مختلفی بستگی دارد که برای تخمین آن باید این عوامل را بررسی کنید. مهمترین عوامل تاثیرگذار بر هزینه عمل بینی شامل:
- تجربه جراح : معمولا جراحی که تبحر و تجربه بیشتری در جراحی بینی دارد نسبت به یک متخصص با تجربه کمتر هزینه بیشتری دریافت میکند. این عامل را میتوان مهمترین فاکتور در هزینه عمل بینی دانست.
- تجهیزات : تجهیزاتی که در طول جراحی بینی مورد استفاده قرار میگیرند تا حد زیادی بر هزینه نهایی جراحی تاثیرگذارند. معمولا کلینیکهایی که از تجهیزات باکیفیت و به روزتری استفاده میکنند هزینه بیشتری دریافت میکنند.
- نوع عمل بینی : روشی که برای عمل بینی در نظر گرفته میشود یا نواقصی که رفع میشوند نیز بر هزینه آن تاثیرگذارند.
هزینه جراحی بینی توسط بیمه پوشش داده نمیشود و فرد باید تمام آن را شخصا پرداخت کند. تمرکز بر روی هزینه عمل بینی باعث میشود که نسبت به کیفیت عمل بی توجه شوید و نهایتا نتایج مطلوب خود را دریافت نکنید؛ بنابراین توصیه میشود بیشتر روی تبحر جراح و اعتبار کلینیک زیبایی تمرکز کنید. علاوه بر این میتوانید با مراجعه به مرکز ما از روش پرداخت اقساطی هزینه عمل بینی استفاده کنید و تحت فشار قرار نگیرید.
برای دریافت شرایط پرداخت اقساطی با مشاورین مرکز نورسا در تماس باشید :
آدرس : تهران، جردن، بلوار نلسون ماندلا، پایین تر از جهان کودک، کوچه ژوبین، پلاک ۱۶، واحد ۶۶
- مشاور : ۲۰۶۶ ۸۸۸ ۰۹۱۲
- مشاور : ۲۰۶۶ ۹۳۰ ۰۹۱۲
عوارض جراحی بینی
مثل هر جراحی دیگری، عمل بینی نیز عوارض مربوط به خود را دارد که ممکن است تا چند هفته با زیباجو همراه باشند. متداولترین عوارض جراحی بینی شامل موارد زیر هستند:
- تورم و التهاب بعد از عمل
- کبودی و خون مردگی
- گرفتگی بینی تا چند روز
- درد بعد از عمل
- خونریزی
- عفونت
- عدم کسب نتایج مطلوب از عمل
انتخاب مرکز درمانی معتبر و جراح حاذق برای عمل بینی نقش برجستهای در کاهش شدت و مدت عوارض دارد؛ به طوری که بسیاری از زیباجویان به همین دلیل عوارض کمتری را نسبت به سایر افراد تجربه میکنند. همچنین رعایت مراقبتهای بعد از عمل بینی که در دوره نقاهت توصیه میشوند، میتواند به بهبود سریعتر این عوارض کمک کند.
مراقبتهای بعد از عمل بینی
همانطور که گفتیم رعایت مراقبتهای بعد از عمل بینی یکی از مهمترین نکات مربوط به این جراحی است. در ادامه توصیههای مراقبتی متخصصان در این خصوص را بررسی میکنیم:
- روز عمل کسی را همراه خود داشته باشید تا بعد از عمل همراه شما بوده و به کارهایتان رسیدگی کند.
- تا زمانی که گچ یا اسپلینت بینی هنوز وجود دارد از غذاهای نرم و آبکی مثل سوپ، آش و فرنی استفاده کنید.
- به منظور کاهش تورم و التهاب بینی در بازههای زمانی ۲۰ دقیقهای از کمپرس یخ استفاده کنید.
- برای کاهش ورم و کبودی بعد از عمل حتما در حالت استراحت و خواب سرتان را بالاتر از بدن قرار دهید؛ همچنین توصیه میشود از انجام کارهایی که نیاز به پایین نگه داشتن صورت دارند خودداری کنید.
- از بلند خندیدن، گریه کردن، عطسه کردن و سرفه زدن تا حد امکان خودداری کنید.
- مراقبت سلامت خود باشید و از ایجاد بیماریهایی مثل سرماخوردگی در دوران نقاهت جلوگیری کنید.
- از خیس کردن اسپلینت داخل بینی خودداری کنید و برای شستشوی صورت از دستمال مرطوب استفاده کنید.
- نحوه صحیح چسب زدن به بینی را به منظور کسب نتایج ایدهآل بیاموزید.
- از مسواکهای نرم استفاده کنید و به آرامی مسواک بزنید.
- تا ۴ هفته از مصرف سیگار و الکل به هر مقدار خودداری کنید.
- تا ۲ ماه از عینک استفاده نکنید.
- از فعالیت سنگین و ورزش تا ۲ ماه اجتناب کنید.
- از رفتن به استخر یا سونا خودداری کنید و سعی کنید کمتر در معرض آفتاب قرار بگیرید.