به گزارش جامعه ایرانی؛ ملاک های خود را «از انتخاب طرف مقابل و شریک زندگیتان» مد نظر قرار دهید.
درمورد طرف مقابل تحقیق کنید.
سطح فرهنگی خانواده ها را در نظر بگیرید.
خصوصیات ظاهری طرف مقابل را در نظر داشته باشید.
شایستگی و قابلیت های طرف مقابل را بسنجید.
در انتخاب همسر عجله نکنید و دقت نظر داشته باشید.
حتما در طول روند آشنایی از مشاوره خانواده کمک بگیرید.
ازدواج یک تعهد است پس باید مسئولیت پذیر باشید.
درباره اخلاقیات و علایق و سلیقه های یکدیگر با طرف مقابل گفت و گو کنید.
تفاوت های یکدیگر را در نظر بگیرید.
به اعتقادات طرف مقابل، سنجیده و منطقی نگاه کنید «یک مذهبی با یک غیر مذهبی به سختی جفت می شود؛ این بدین معنی است که کسی که با یک دیدگاه و عقیده بزرگ شده و زندگی کرده به سختیمی تواند به یکباره دیدگاه و عقیده اش را کنار گذارد؛ به زبان ساده تر می توان گفت عقاید و مذاهب دو طرف باهم هماهنگ باشد»
یک ازدواج خوب و مناسب چه تأثیراتی در سلامت فرد می گذارد؟
نتایج به دست آمده از تحقیقات جدید دانشمندان نشان می دهد افراد بیشتری به مجرد ماندن مایل هستند؛
در کنار این بی میلی ها به ازدواج، دوام و ماندگاری زندگی های زناشویی افراد متأهل نیز بسیار کم شده است.
همین نتایج تحقیقات، نشان می دهند که برعکس باورهای قدیمی، افراد متأهل دیگر این عقیده را ندارند
که از افراد مجرد خوشبخت ترند و زندگی سالم تری دارند؛ بلکه امروزه اکثر افراد عقیده دارند، ازدواج اسارت است و می توانند با مجرد ماندن آزادی خود را حفظ کنند؛ در صورتی که اینطور نیست.
بهتر است بدانید که اگر از روی آگاهی طرف مقابل خود را انتخاب کنید به خوشحالی و خوشبختی وصف ناپذیری دست پیدا می کنید که هرگز تجربه اش نکردید.
فرض کنید یک نفر را داشته باشید که همیشه تکیه گاه محکمی برای شما باشد؛ بتواند نیاز های جسمی و جنسی شما را به صورت درست و مشروع براورده کند؛
در کنارش بودن سبب انتقال حس خوشحالی و خوشبختی به شما شود؛
واقعا داشتن چنین شخصی در زندگی سبب اسارت می شود؟
شما می توانید این فرضیه را به حقیقت تبدیل کنید، اما برای اینکار باید درست و عاقلانه یک نفر رابرای ادامه زندگی خود انتخاب نمایید.
در حقیقت بهتر است بدانید که شما نمی توانید تا آخر عمر خود مجرد و تنها بمانید، بهتر است برایروز های تنهایی خود یک فرد مناسب را انتخاب کنید.
چه راه حل هایی برای موفقیت و تداوم ازدواج وجود دارد؟
برای موفق بودن در ازدواج، چند قدم وجود دارد که باید بردارید؛ ما این گام ها را به طور خلاصه وشمرده شده برای شما شرح می دهیم:
در گام اول باید گفت که اگر شخصی در زندگی شما وجود دارد یا به کسی علاقه مند هستید کهآرزوی ازدواج با وی را دارید بهتر است با یکی از افراد خانواده خود راجع به آن فرد صحبت کنید؛ اگر در خانواده ای متعصب یا مذهبی زندگی می کنید که این موضوع برای آنان ناراحت کننده است، سعی کنید با یکی از افراد خانواده که با او احساس صمیمیت و راحتی بیشتری دارید این موضوع را در میان بگذارید.
اگر به طرف مقابل خود علاقه مند هستید سعی نکنید که کور کورانه به سمت او بروید، بلکه سعی کنید درمورد خانواده، دوستان و آشنایان وی تحقیق کنید «این متن را هرگز فراموش نکنید: هیچ آدمی در روز های اول آشنایی، تمام خلقیات و خصوصیاتش را برای طرف مقابلش توضیح نمی دهد؛ بلکه شما باید به مرور زمان خلقیات و خصوصیاتش را از میان حرف ها و سخنانی که میزند جست و جو کرده و وی را بشناسید مطمئن باشید اگر قصد سواستفاده از شما را داشته باشد خیلی راحت از میان حرف ها و رفتار هایش نیت واقعی خود را نشان می دهد.»
رفتار طرف مقابل خود را زیر نظر بگیرید؛ هرگز به کسی که بخاطر شما به پدر و مادرش بی احترامی می کند اعتماد نکنید؛ یقین داشته باشید چنین فردی هنگامی که با موقعیت های بهتر رو به رو شود شما را نیز کنار می گذارد.مرکز مشاوره آویژه به شما عزیزان پیشنهاد میکند قبا از ازدواج حتما تست شخصیت بدهید تا بهتر از روحیات یکدیگر مطلع شوید.
شخصی که برای ادامه زندگی خود انتخاب کردید را از نظر رفتار و کردار مورد برسی قرار دهید.
از زود تصمیم گرفتن پرهیز کنید و عجله ای برای ازدواج نداشته باشید.
قبل از ازدواج حتما یک الی دو جلسه به مشاوران خانواده مراجعه نمایید.
از همین حالا احترام گذاشتن به عقید دیگران را یاد بگیرید تا در زندگی زناشویی از آن بهره ببرید.
بسیار مهم است که بتوانید خشم خود را کنترل کنید؛ به یاد داشته باشید در رابطه های زناشویی، «هنگام دعوا» هر دو طرف نمی توانند عصبانیت خود را بر سر دیگری خالی کنند گاهی بهتر است یک طرف دعوا بخاطر حفظ رابطه کوتاه بیاید. «این بدین معنی نیست که یک طرف رابطه عادت کند به کوتاه آمدن در دعوا به طوری که این کار برای او یک وظیفه محسوب شود، بلکه منظور از این حرف این است که هر دو طرف رابطه یاد بگیرند که بخاطر عشق و علاقه ای که به یکدیگر دارند از خطاهای هم چشم پوشی کنند و بخشیدن را یاد بگیرند.»
علایق یکدیگر را در نظر گرفته و به آن ها توجه کنید «سعی کنید در زندگی به موارد مورد علاقه هم توجه کنید و گاهی کار هایی انجام دهید که طرف مقابل بخاطر انتخاب شما به خود افتخار کند.»
پس از ازدواج به هیچ وجه مشکلات خود را به دیگران حتی خوانواده خود نگویید و در مقابل دیگران از مشکلات زندگیتان ناله نکنید.
رازدار همسرتان باشید، در واقع راز های همسر شما، راز خود شماست؛ بنابرین برای همسرتان یک معتمد امین بوده و محافظه کار باشید.
درباره رابطه جنسی خود با همسرتان با هیچ کسی گفت و گو نکنید؛ رابطه جنسی شما یک رابطه دو نفرست بنابراین لزومی ندارد دیگران از کار هایی که همسر شما از آن لذت می برد با خبر باشند.
هرگز در مقابل دیگران از همسرتان بدگویی نکنید و او را در جمع ناراحت و ضایع نکنید.
در مقابل خانواده همسر، سعی کنید از همسرتان قدردانی کنید و به او احترام گذارید، در واقع این شما هستید که با رفتارتان جایگاه همسر خود را مشخص می کنید.
این نکته را آویزه گوش خود کنید: اگر شما به همسرتان احترام نگذارید و او را خوشحال نکنید قطعا جایگاه خود را در قلبش از دست می دهید؛ در آن صورت ممکن است فرد دیگری صاحب قلب وی شود.
در همه حال با او همدل و صمیمی باشید؛ در کنار وظایف همسری، سعی کنید برای او بهترین دوست و رفیق باشید تا در زمان های نارحتی، این شما باشید که درد و دل های او را می شنود.
تحت هیچ شرایطی جدا از هم نخوابید، حتی اگر باهم مشاجره کردید سعی کنید در کنار یکدیگر بخوابید «اینگونه نارحتی بین شما از بین می رود.»