ارتباط با ما در

کشتی مسافری بوشهر قطر کی حرکت می‌کند؟

براساس آخرین اخبار منتشر شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی، قرار بود دوم شهریور ماه امسال، نخستین کشتی بوشهر-قطر حرکت خود را آغاز کند و ۱۶۰۰ نفر مسافر و حدود ۲۰۰۰ تن بار کانتینری ایران به مقصد بندر دوحه ببرد.

منتشر شده

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اعلام کرد: به دلیل بالا بودن تعرفه و انجام مراحل اداری، حرکت کشتی مسافری باری بوشهر- قطر به تعویق افتاده است، اما با توجه به مذاکرات صورت گرفته تا قبل از مهرماه اولین سفر این کشتی انجام می‌شود.

 براساس آخرین اخبار منتشر شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی، قرار بود دوم شهریور ماه امسال، نخستین کشتی بوشهر-قطر حرکت خود را آغاز کند و ۱۶۰۰ نفر مسافر و حدود ۲۰۰۰ تن بار کانتینری ایران به مقصد بندر دوحه ببرد.

اما این اتفاق نیفتاد و هفته گذشته سیاوش ارجمند زاده – مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر – درباره علت تاخیر در حرکت این کشتی گفت: مشکلاتی برای سوخت این کشتی به وجود آمد و در درجه دوم می‌خواستیم مسافر را هم به صورت همزمان به این سفر برسانیم و قرار بود آژانس‌های مسافرتی و تورهای گردشگری این کار را انجام دهند و نسبت به فروش آن اقدام کنند.

به گفته این مقام مسئول، قرار بود در همان هفته نخست شهریورماه این کشتی نخستین سفرش را آغاز کند. اما پس از آن‌که حرکت این کشتی به تعویق افتاد و در پی پیگیری‌های مخاطبان، دوباره به سراغ ارجمندزاده رفتیم که اینگونه پاسخ داد: هماهنگی های لازم در راستای فراهم کردن امکانات بندری و بسترهای سفر دریایی انجام شده است اما از آنجا که تعرفه بندر دوحه بسیار بالاتر از بندر الرویس و دیگر بنادر قطر است که تجار از آن‌ها برای تجارتشان استفاده می‌کنند، فعلا ارسال بار به آنجا متوقف شد و باید ببینیم که مذاکرات بخش خصوصی در این زمینه به کجا می‌رسد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اگر خط کشتیرانی باری بین این دو بندر منتفی شود، آیا مسافران می‌توانند از آن برای سفر به قطر استفاده کنند؟ اعلام کرد: هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد اما در حال حاضر باید آژانس‌های مسافرتی و گردشگری هماهنگی‌های لازم را برای سفر متقاضیان از طریق این کشتی و بندر دوحه انجام دهند تا مشکلی برای ایرانی‌ها به وجود نیاید.

وی اظهار کرد: در آینده ممکن است کشتی‌های گوناگون مقاصد مختلفی به قطر داشته باشیم که مستلزم استقبال مردم و تجار از این روش صادراتی است. البته هم اکنون آن‌ها از شناورهای کوچک‌تر لندینگ کرافت استفاده کرده و بارهایشان را از طریق بندر الرویس قطر که تعرفه پایین تری دارد می‌فرستند.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

آخرین اخبار

راهنمای خرید یخچال ایستاده صنعتی

ویژگی های اساسی دفتر مهاجرتی معتبر برای ایرانیان

قیمت فیش حج تمتع ۱۴۰۴؛ امسال چقدر باید هزینه کنیم؟

موسسان حوزه علمیه قم / شیخ عباس قمی؛ مدرس پرآوازه حوزه علمیه قم که کمیته مجازات او را تهدید به مرگ کرد

مروری بر زندگی آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی؛ قاضی سیستم‌ساز

معرفی وب‌سایت‌های معتبر برای خرید از چین

مروری بر سیر تطور زبان فقهی و تبلیغی در حوزه قم؛ از تاثیرات رخداد‌های سیاسی تا تحولات در عصر شبکه‌های اجتماعی

برای انتخاب بهترین تور مسافرتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

پیشنهاد بازسازی و بازنویسی قوانین ورشکستگی

شناسایی موانع سرمایه‌گذاری و رشد صنایع در ایران

مقاومت در برابر ابهام ویژگی ضروری در فرد احیاگر

«مهارت‌های ارتباطی قوی و واضح» ویژگی افراد احیاگر

سفارش آنلاین اسپرسو از کافه فومنتو

فروش تلفنی؛ کلید موفقیت در جذب مشتری و افزایش فروش

تست سرگیجه در مراکز تخصصی شرق تهران: بهترین روش‌ها

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.