ارتباط با ما در

آشنایی با جرم تهدید به قتل

تهدید کردن افراد نوعی ترساندن و ایجاد رعب و وحشت در فرد و در واقع وارد کردن آسیب و خدشه به زندگی افراد است. این نوع جرم ازجمله جرایم بر علیه اشخاص به حساب می آید.

منتشر شده

تهدید کردن افراد نوعی ترساندن و ایجاد رعب و وحشت در فرد و در واقع وارد کردن آسیب و خدشه به زندگی افراد است. این نوع جرم ازجمله جرایم بر علیه اشخاص به حساب می آید. به همین دلیل لازم است مواردی که به فعل مجرمانه تهدید ارتباط داشته باشد به افراد اطلاع رسانی شود تا بتوان در حیطه روابط فردی مراودات سالم تری را برقرار کرد. هر زمانی که فرد با به کار بردن الفاظی که معنای ترساندن، خطر، تهدید جانی و مرگ داشته باشد طرف مقابل خود را تهدید کند این عمل از جانب تهدید کننده مصداق تهدید به مرگ است.

مجازات جرم تهدید به مرگ چیست؟

مطالبه با قانون مجازات اسلامی از جمله مواردی که تهدید جرم به‌حساب می‌آید زمانی است که برای فرد ایجاد ترس و نگرانی و اضطراب و به نوعی ایجاد ضرر جانی داشته باشد. در واقع عنصر قانونی جرم تهدید و اخاذی در ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی بیان شده که به موجب آن هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از ۲ ماه تا ۲ سال محکوم خواهد شد. بنابراین جرم تهدید می‌تواند مراتب گوناگونی داشته باشد اینکه جرم تهدید به مرگ در کجا صورت گرفته باشد حضوراً یا در فضای مجازی یا از طریق تلفن، پیامک کمی متفاوت است. اما در یک حال کلی با توجه به شخصیت متهم و همینطور در صورت اثبات آن دادگاه برای تعیین مجازات تصمیم گیری می‌کند و یکی از این آن دو مورد مجازات اعمال خواهد شد.

اگر شما در فضای مجازی تهدید به قتل شدید و می‌خواهید آن را به صورت قانونی پیگیری کنید به شما پیشنهاد می‌دهیم به نمونه شکایت تهدید به مرگ مراجعه کنید.

انواع تهدید کردن

تهدید به انجام یک فعل: نظیر آن که فردی به زور و با اجبار فرد یا افراد دیگری را وادار به عمل مجرمانه نظیر قتل، سرقت، حمل مواد مخدر، جعل اسناد، تهدید به رابطه نامشروع و … نماید.

 

تهدید نفسانی: ترساندن فرد از وارد کردن آسیب بدنی به فردی دیگر و نیز اطرافیان و خانواده وی، مانند تهدید به قتل، تهدید به شکستن دست و پا و …

تهدید حیثیتی: ترساندن فرد از بردن آبروی با اعمالی نظیر افشای رازهای وی، انتشار تصاویر خصوصی که معمولا این جرم با اخاذی همراه می‌شود.

جرم تهدید به مرگ همچون سایر جرائم کیفری دارای ارکانی است. ارکان جرم تهدید به مرگ عبارت است از:

  • عنصر قانونی: قانون گذار در ماده ۶۹۹ قانون مجازات اسلامی جرم تهدید به مرگ را جرم انگاری نموده است و برای آن مجازات در نظر گرفته است.
  • عنصر مادی: انجام هر عمل و یا به کار بردن هر لفظی برعلیه دیگری که دلالت بر تهدید به قتل نماید، عنصر مادی جرم تهدید به مرگ به حساب می‌آید.
  • عنصر معنوی: عنصر معنوی به معنای قصد و نیت مجرمانه در انجام تهدید به قتل است. چنانچه فردی با علم و آگاهی دیگری را به مرگ تهدید نماید، عنصر معنوی جرم تهدید به مرگ شکل می‌گیرد.

اگر شما با خواندن مقاله بالا تصمیم گرفتید اطلاعات خود را در این زمینه بالا ببرید به شما پیشنهاد می‌دهیم که به نمونه شکواییه تهدید به قتل مراجعه کنید و در کمترین زمان بیشترین اطلاعات را به دست آورید.

در دنیای امروزی هر شهروند باید درباره قوانین اطلاعات پایه‌ای داشته باشد و بداند در شرایط موجود چگونه می‌تواند حق خود را احقاق کند و شما به عنوان شهروند می‌تواند برای بالابردن اطلاعاتتان در این زمینه به نمونه دادخواست مراجعه کنید.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.