ارتباط با ما در

صبحانه وگان

مصرف متنوع انواع غذاهای وگان خصوصا صبحانه وگان برای افرادی که این نوع رژیم های غذایی را دنبال میکنند، بسیار مهم است.

منتشر شده

مصرف متنوع انواع غذاهای وگان خصوصا صبحانه وگان برای افرادی که این نوع رژیم های غذایی را دنبال میکنند، بسیار مهم است. زیرا این افراد مجاز به مصرف هر ماده غذایی نیستند. در این مطلب چند نوع صبحانه وگان را به شما همراهان عزیز معرفی میکنیم. فروشگاه هایپرارگانو بهترین صبحانه های رژیمی ارگانیک را برای مصرف موجود دارد.

فرنی وگان

مواد تشکیل دهنده:

  • شیر بادام ۳۰۰ میلی لیتر
  • ۲۰۰ گرم زغال اخته
  • ½ قاشق غذاخوری شیره
  • ۲ قاشق غذاخوری دانه چیا
  • ۱۰۰ گرم جو دوسر
  • ۱ میوه کیوی، برش داده شده
  • ۵۰ گرم دانه انار
  • ۲ قاشق چایخوری دانه جو و چیا روش

روش تهیه:

شیر، زغال اخته و شربت افرا را در مخلوط کن بریزید تا شیر بنفش شود. چیا و جو را در ظرفی ریخته و روی شیر زغال اخته را بریزید و خوب هم بزنید. بگذارید ۵ دقیقه خیس بخورد و هر از گاهی هم بزنید تا مایع جذب شود و جو و چیا غلیظ و پف کنند.

دوباره هم بزنید، سپس بین دو کاسه تقسیم کنید. میوه ها را روی آن بچینید، سپس روی آن دانه های مخلوط شده بپاشید. ۱ روز در یخچال نگهداری شود.

سیب زمینی و قارچ وگان

مواد تشکیل دهنده:

۱ عدد سیب زمینی بزرگ، بدون پوست

۱ ½ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

برای گوجه فرنگی و قارچ

۱۴ عدد گوجه گیلاسی

روغن آفتابگردان

۲ قاشق چایخوری شیره

۱ قاشق چایخوری سس سویا

¼ قاشق چایخوری پاپریکا دودی

۱ عدد قارچ پورتوبلو بزرگ، ورقه شده

برای توفوی مخلوط شده

توفو یک بسته

۲ قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای

½ قاشق چایخوری زردچوبه

۱ حبه سیر، له شده

۴ عدد سوسیس وگان

لوبیا پخته شده

روش تهیه:

سیب زمینی را به طور کامل در یک قابلمه بزرگ آب بپزید، ۱۰ دقیقه بجوشانید، سپس آبکش کنید و بگذارید خنک شود. پوست را جدا کرده سپس درشت رنده کنید. با کره بادام زمینی مخلوط کنید و خوب مزه دار کنید. تا زمانی که لازم باشد در یخچال بگذارید.

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد/۱۸۰ درجه سانتیگراد پنکه/گاز گرم کنید. گوجه فرنگی های گیلاسی را در سینی فر قرار دهید، ۲ قاشق چایخوری روغن آفتابگردان بریزیئ، مزه دار کنید و به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پوست آنها تاول زده و شروع به زغال زدن کند، بپزید. لوبیاها و سوسیس ها را بپزید تا همزمان با توفوی مخلوط آماده سرو شوند.

در همین حال، شربت افرا، سس سویا و ¼ قاشق چایخوری پاپریکا دودی را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید، قارچ ورقه شده را اضافه کنید و در مخلوط بریزید. در حالی که ۲ قاشق چایخوری روغن آفتابگردان را در ماهیتابه نچسب بریزید، بگذارید بماند و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. قارچ را سرخ کنید تا زمانی که طلایی شود اما زغالی نشود. داخل بشقاب بریزید و تا زمان سرو گرم نگه دارید.

۱ قاشق غذاخوری روغن داخل ماهیتابه بریزید و از مخلوط سیب زمینی به آن اضافه کنید. حدوداً ۴ قاشق به آن اضافه کنید. هر طرف را به مدت ۳-۴ دقیقه سرخ کنید سپس روی کاغذ آشپزخانه بریزید.

توفو را در ماهیتابه خرد کنید و روی بقیه مواد و کمی نمک و فلفل بپاشید. اگر تابه کمی خشک به نظر می رسد، مقداری روغن اضافه کنید. به مدت ۳-۴ دقیقه یا تا زمانی که توفو تکه تکه شود، به خوبی با چاشنی پوشانده شده و داغ شود، سرخ کنید.

همه چیز را بین ۲ بشقاب تقسیم کنید و با یک لیوان چای داغ تهیه شده از شیر سویا سرو کنید.

بشقاب پرتقال و نعناع

مواد تشکیل دهنده:

پرتقال ۴ عدد

۱۲ عدد خرمای نرم، سنگی، از طول ورقه شده

دسته کوچک نعناع، برگ های ریز خرد شده، به علاوه چند عدد کامل باقی مانده است

۱ قاشق غذاخوری شربت گل رز یا گلاب

روش تهیه:

پرتقال ها را پوست بگیرید و مغز سفید را جدا کنید. به همراه آب میوه ها در ظرفی بریزید، سپس خرما، نعناع خرد شده و شربت گلاب را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. بین ۴ کاسه دسر تقسیم کنید و روی برگ های نعنا بپاشید و سرو کنید.

نان تست فرانسوی وگان

مواد تشکیل دهنده:

شربت افرا ۳ قاشق غذاخوری

۱۵۰ گرم زغال اخته

۲ قاشق غذاخوری آرد

۲ قاشق غذاخوری بادام آسیاب شده

۲ قاشق چایخوری دارچین

۲۰۰ میلی لیتر شیر جو دوسر یا شیر برنج

شکر طلایی ۱ قاشق غذاخوری

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۶ تکه نان سفید غلیظ

روغن هسته انگور، برای سرخ کردن

پودر قند، برای تزئین

روش تهیه:

شربت افرا و زغال اخته را به آرامی در یک قابلمه حرارت دهید تا زمانی که توت ها شروع به آب انداختن کند و آب آن رها شود، سپس آنها را در یک طرف تابه قرار دهید. آرد، بادام، دارچین، شیر و وانیل را در یک کاسه کم عمق با هم مخلوط کنید.

در ماهیتابه روغن را داغ کنید. یک تکه نان را در مخلوط شیر آغشته کنید، مقدار اضافی آن را تکان دهید و نان را از دو طرف سرخ کنید تا قهوه ای شود و لبه های آن ترد شود. در حین پختن بقیه برش ها را در فر کم گرم نگه دارید. با قاشق زغال اخته سرو کنید و با شکر پودر کنید.

پنکیک توفو

مواد تشکیل دهنده:

۵۰ گرم آجیل برزیلی

۳ عدد موز ورقه شده

۲۴۰ گرم تمشک

شربت افرا یا عسل، برای سرو

موادلازم برای خمیر:

بسته بندی ۳۴۹ گرمی توفوی ابریشمی سفت

۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۲ قاشق چایخوری آب لیمو

۴۰۰ میلی لیتر شیر بادام شیرین نشده

۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی، به اضافه ۱-۲ قاشق غذاخوری اضافی برای سرخ کردن

۲۵۰ گرم آرد گندم ارگانیک

شکر قهوه ای ۴ قاشق غذاخوری

۱ ½ قاشق چایخوری ادویه مخلوط شده

۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر بدون گلوتن

روش تهیه:

فر را روی ۱۸۰/۱۶۰ درجه سانتیگراد فن/گاز گرم کنید. آجیل ها را روی سینی فر بریزید و به مدت ۵ دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شوند. بگذارید خنک شود سپس خرد کنید. اگر می‌خواهید کل دسته پنکیک‌ها را گرم نگه دارید، فر را کم کنید، اگرچه فکر می‌کنم بهتر است از تابه لذت ببرید.

توفو، وانیل، آب لیمو و ۲۰۰ میلی لیتر شیر را در یک کاسه بریزید. با استفاده از یک مخلوط کن، با هم مخلوط کنید تا مایع شود، تا مانند ماست غلیظ و یکدست شود. روغن و بقیه شیر را هم بزنید تا مخلوط شل شود.

مواد خشک و ۱ قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید تا مخلوط و هوادهی شود. اگر توده‌هایی در شکر وجود داشت، آن‌ها را با انگشتان خود له کنید. در مرکز آن یک گودال درست کنید، مخلوط توفو را بریزید و با هم مخلوط کنید تا خمیر غلیظی به دست آید.

یک ماهیتابه بزرگ را گرم کنید و حدود ۱ قاشق غذاخوری روغن را بچرخانید. برای پنکیک‌های طلایی که نمی‌چسبند، ماهیتابه و روغن باید به اندازه‌ای داغ باشند که در تماس با مایه خمیر صدایی مشتاق به دست بیاورند، اما نه آنقدر داغ که آن را بسوزاند.

با استفاده از یک ملاقه یا قاشق بزرگ، ۳ قاشق از خمیر را بریزید و آن را به آرامی در ماهیتابه بریزید تا پنکیک هایی به قطر ۱۲ سانتی متر درست کنید. طرف اول را به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که حباب ها روی بیشتر سطح ظاهر شوند بپزید. با یک پالت شل کنید، سپس پنکیک ها را برگردانید و ۱ دقیقه دیگر یا تا زمانی که پف کرده و سفت شوند، بپزید. در صورت نیاز برای گرم نگه داشتن آن به فر منتقل کنید، اما پنکیک ها را خیلی نزدیک نچینید. بقیه خمیر را بپزید و هر بار کمی روغن اضافه کنید. گرم را با موز ورقه شده، انواع توت ها، آجیل برشته شده و مقداری شربت افرا یا عسل سرو کنید.

فرنی کینوا هل و هلو

مواد تشکیل دهنده:

کینوآ ۷۵ گرم

۲۵ گرم جو فرنی

غلاف هل ۴ عدد

۲۵۰ میلی لیتر شیر بادام شیرین نشده

۲ عدد هلو رسیده، برش داده شده

۱ قاشق چایخوری شربت افرا

روش تهیه:

کینوا، جو و غلاف هل را با ۲۵۰ میلی لیتر آب و ۱۰۰ میلی لیتر شیر بادام در یک قابلمه کوچک بریزید و به جوش بیاید، سپس به آرامی به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید. باقی مانده شیر بادام را در آن بریزید و ۵ دقیقه دیگر بپزید تا کرم رنگ شود. غلاف های هل را بردارید. سپس روی آن را با هلو و شربت افرا تزئین کنید.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.