ارتباط با ما در

دومان سهند میگوید: بانک هوشمند در برابر بانکداری سنتی

در زیر، یادداشتی از دومان سهند را می‌خوانید.

منتشر شده

بانک دومان سهند

یادداشتی از دومان سهند

سالها بود پول‌های نقد یا ارز کشورها بر صنعت پولی و مالی سیطره داشتند. شعبه های مجلل، مدیران کت شلوار و کراوات پوش و تبلیغات پرهزینه جزو جدانشدنی بانکداری بود. ثروتمندان و پول‌های آنها، اولویت مدیران بانک‌ها بودند و حتی وام‌های کلان هم متعلق به برندهای برتر صنعت بود.

مدیران بانک‌های برتر دنیا با لابی‌گری و تفاهم داخلی ، اجازه رشد ایده های خلاقانه را به حوزه بانکداری نمی‌دادند. هنگام بحران ها مانند سال ۲۰۰۸ مدیران بانک‌ها همچنان حقوق و مزایای خود را می‌گرفتند و سهامداران باید اشتباهات بانک‌ها را با ضرر و افت ارزش سهامشان جبران می کردند. بانک‌ها با این توجیه که آنقدر بزرگ هستند که امکان ورشکستگی ندارند ؛ برای خود اعتبار می‌خریدند . اما بعد از سال ۲۰۱۰ و حضور استارت آپ های مالی، لرزه بر اندام بانکداری سنتی افتاد.

چند جوان ۲۰ ساله با نرم افزار انتقال پول “pay pal” سهم بزرگی در پرداخت و انتقال پول را از بانک ها گرفتند. بعد از آن کارآفرینان و استارت آپ های مالی رشد چشمگیری کردند و سنت های پوسیده بانکداری را زیر پا گذاشتند.  در حال حاضر مدیران اپلیکیشن‌های حوزه پولی به جای کراوات، تیشرت ساده می پوشند، به دنبال انحصار نیستند، در خانه یا گاراژ خانه یا دفتر کار کوچک کار می‌کنند و خبری از دفاتر مجلل نیست. پول های دیجیتال هم ارزها را زیر سوال برده اند.

بانکداری هوشمند | دومان کیست

مجموع این تغییرات باعث ایجاد بانک‌های هوشمند بدون شعبه های فیزیکی و قوانین دست و پاگیر بانکداری سنتی شده اند. نئو بانک‌ها حاصل گذار از بانکداری سنتی هستند. بلاکچین، فین تک، پی تک، کوین ها، اینشورتک، کراد فاندینگ ها، ولث تک؛ نسل جدید فناوری بانکداری را تشکیل خواهد داد.

دومان سهند کیست

دومان سهند متولد ۱۹۸۲ است . او از دهه ۲۰ زندگی به اقتصاد و فعالیت‌های مالی و پولی علاقه داشت و در همین حوزه ها به فعالیت و کسب تجربه مشغول بوده است . همچنین در حوزه تحلیل اقتصاد و گزارشگری مالی در نشریات معتبر کشور ، آثارش به چاپ رسیده است. برای شناخت بیشتر دومان سهند، به وب سایت تخصصی سرمایه گذاری دومان سهند مراجعه فرمایید.

تعریف دومان سهند از  بانکداری هوشمند

دومان سهند بانکداری بدون شعبه های فیزیکی و جایگزینی هوش مصنوعی به جای انسان را بانکداری هوشمند می نامد و معتقد است  تا سال ۲۰۵۰ ، بانکداری هوشمند می شود.

منبع: وب سایت تخصصی بانکداری هوشمند دومان سهند

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.