ارتباط با ما در

شفاف سازی سخنگوی دولت از سخنان جنجالی روحانی

سخنگوی دولت با بیان اینکه آقای روحانی در مقام رئیس دولت بارها اعلام کرده است که می توان یک زندگی اقتصادی محدود و کوچک داشت، اما بدون تعامل با جهان امکان استفاده از فرصت های جهان برای رشد و توسعه ملی وجود ندارد، گفت: مقصود از تعامل، سازش یا تسلیم نیست و رئیس جمهور از تعامل سازنده در برابر تقابل سخن گفت.

منتشر شده

به گزارش جامعه ایرانی؛ مهمترین بخش اظهارات علی ربیعی، سخنگوی دولت در نشست خبری با خبرنگاران به شرح زیر است:

* دولت امسال برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین تلاش زیادی کرد.

* امسال با تلاش‌های دولت شرط ویزا و به تبع آن پرداخت وجه برای سفر به عراق برداشته شد که خود این امر تاثیر زیادی در افزایش چشمگیر زائران اربعین داشت

* از ابتدای محرم تا روز اربعین نزدیک به سه و نیم میلیون نفر( ۳میلیون و ۴۶۸ هزار نفر) مشرف به عتبات عالیات شدند.

* نزدیک به دو هفته کلیه زیرساخت های غرب کشور در خدمت زائران قرار داشت.

* بیش از ۱۴ هزار دستگاه اتوبوس شهری و بین شهری در داخل کشور زائران را به پایانه‌های مرزی رساندند

* بیش از ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به داخل عراق اعزام شدند.

* بیش از شش هزار کامیون برای ارسال محموله های موکب داران به خدمت گرفته شد.

* روزانه بیش از یک میلیون وعده غذایی و در مجموع نزدیک به ۱۱۳ میلیون وعده غذایی و میان وعده و ۱۵۰ میلیون بطری آب آشامیدنی در میان زائران پیش از ورود به عراق توزیع شد

* بیش از ۴۰۰ هزار نفر پیش از ورود به عراق به مراکز اورژانس مراجعه کردند.

* بیش از ۱۱۰۰ دستگاه آمبولانس و ۴۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس مجهز به مرزهای ۴ گانه کشور اعزام شدند

* ۱۷ هزار نیروی عملیاتی اورژانس کشور در حالت آماده باش بودند. ۱۶۰ تیم مجهز بهداشتی در این مدت به پایانه های مرزی ایران و کشور عراق اعزام شدند.
* ۱۵ فروند بالگرد و ۴ فروند هواپیما در این مدت در مرزها مشغول به خدمات‌رسانی بودند.

* همه نخبگان نظام این را قبول دارند که قانون اساسی ما ظرفیت های بسیاری دارد که همواره می تواند بقای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را تضمین کند، قانون اساسی این مسئولیت را بر عهده رئیس جمهور گذاشته است.

* فعال‌سازی قانون اساسی به منظور تحقق اهداف و آرمان‌های شناخته شده انقلاب برای خدمت هرچه بهتر به این ملت در نسبت اعمال حاکمیت بر سرنوشت خود، یک حرکت انقلابی و لازم است.

* دکتر روحانی در مقام رئیس دولت بارها اعلام کرده است که می توان یک زندگی اقتصادی محدود و کوچک داشت، اما بدون تعامل با جهان امکان استفاده از فرصت های جهان برای رشد و توسعه ملی وجود ندارد.

* مقصود از تعامل، سازش یا تسلیم نیست. دکتر روحانی از تعامل سازنده در برابر تقابل سخن گفت.

* همین تعامل سازنده بود که در نیویورک سبب شد رئیس جمهور بجای فرار از مذاکره، باب مذاکره سازنده را بگشاید و امریکا را از مدعی مذاکره به متهم مذاکره گریزی بدل سازد.

* ما نه تنها در بعد امنیتی و دفاعی که بحمدلله سرآمد هستیم، بلکه در بعد معیشتی هم باید قدرت اول منطقه باشیم و هرکاری که می کنیم باید در یک امتداد و یک مسیر باشد.

* رئیس‌جمهور خواهان برگزاری یک انتخابات پرشکوه با مشارکت حداکثری مردم است.

* شکوه انتخابات در مشارکت ملت است و مشارکت ملت در گرو رقابت است.

* تازمانی که مردم احساس نکنند رای شان معنایی دارد انگیزه رای دادن نمی یابند.

* آن چه تحریم گران آن را فشار حداکثری می‌نامند باید با مقاومت حداکثری ملی و با مشارکت حداکثری ملت در انتخابات پاسخ نهایی خودش را پیدا کند.

* رئیس جمهور گفتند انتخابات را در چنان ترازی برگزار خواهند کرد که یک پیام بزرگ از دل این حضور عظیم و همه با هم بیرون آید : یک پیام تحریم‌شکن.

* ما به عنوان دولت و نیز کل حاکمیت بخصوص شورای محترم نگهبان باید ظرف و ظرفیت و بستر این معنا را بسازیم

* دکتر روحانی منکر موجودیت و قانونیت نهاد شورای نگهبان نیست و اگر به مجلس اول اشاره می کند اولا به تکثر این مجلس توجه دارد و ثانیا به حساسیت خود جوش ملت که با وجود نامزهای رادیکال در آن انتخابات، بدون شورای نگهبان به رجال معتدل و صاحب نامی رای دادند.

* الان هم با وجود شورای نگهبان این امکان وجود دارد که مردم بتوانند به گزینه های متنوعی رای دهند. کافی است این شورا عمل کند و اصل را بر مشارکت بگذارد.

* جمع بندی رئیس جمهوری این است که ‌آمریکا دریافته است عمر تحریم‌ها رو به پایان است و فشار حداکثری او علیه ملت ایران شکست خورده است.

* از سوی دیگر امریکا به شدت از سوی متحدان خود و جامعه جهانی تحت فشار قرار گرفته است و این موضوع سبب می شود تا همسو با تحرک دیپلماسی ایران، چاره ای جز خاتمه دادن به مذاکره‌گریزی ندارد.

* ما معتقدیم که مبارزه با فساد مسیری دراز مدت، همیشگی، ساختارمند، ریشه‌ای و جامعه‌محور است.

* یکی از شاخص‌های اصلی مبارزه با فساد افزایش نظارت مدنی است.

* تجربه و مطالعات تاریخی من نشان می دهد هرگاه مبارزه با فساد کوتاه مدت، هیجانی و سیاست‌زده صورت گرفته فساد عمیق‌تر و به لایه‌های پایینی رسوخ کرده است.

* امنیت خلیج فارس بدون حضور همه کشورهای منطقه امکان‌پذیر نیست.

* علائم مثبتی از سوی دیگر کشورها برای امنیت خلیج فارس مشاهد شده است.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.