نمایشگر می میکس آلفا از کناره های گوشی به سمت پنل عقب کشیده شده و تنها مانع پیوستن دو لبه به هم نواری است که دوربین سه گانه در آن جای گرفته است. این پیکربندی خاص باعث شده نسبت تصویر به بدنه، آنطور که شیائومی می گوید به ۱۸۰ درصد برسید؛ تقریبا دو برابر بهترین پرچمدارهای کنونی دنیای موبایل. اطلاعات روی نوار فوقانی گوشی های معمولی از جمله ساعت، سطح شارژ و غیره روی لبه کناری می میکس آلفا به تصویر کشیده می شوند.
می میکس آلفا علاوه بر طراحی منحصر به فرد به قدرتمندترین سخت افزارها نیز مجهز شده که شامل چیپست اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس، ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی UFS3.0 می شود. تامین شارژ این غول بر عهده باتری ۴۰۵۰ میلی آمپر ساعتی گذاشته شده که با شارژ سریع ۴۰ واتی سازگاری دارد.
شیائومی بزرگترین چالش در طراحی نمایشگرهای بدون حاشیه را نحوه تعبیه دوربین سلفی عنوان کرده؛ اما در می میکس آلفا اساسا نیازی به دوربین سلفی نیست چون ماژول اصلی این نقش را هم به خوبی ایفا می کند.
کمپانی چینی برای جلوگیری از واکنش صفحه تاچ به لمس های تصادفی و ناخواسته سیستمی متشکل از الگوریتم های هوش مصنوعی و حسگرها را توسعه داده است. کلیدهای کنترل صدا هم نرم افزاری شده اند اما یک موتور هپتیک حین تغییر صدا بازخوردی لمسی ایجاد می کند.
مهمترین ویژگی این موبایل سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با ابعاد ۱/۱.۳۳ اینچی و قابلیت ثبت تصاویر ۱۲۰۳۲ در ۹۰۲۴ پیکسلی است که برای نخستین بار به دنیای موبایل راه پیدا کرده است. این سنسور پشت لنزی با ضریب اف ۱.۶۹ قرار گرفته و در کنار آن دوربین های ۲۰ مگاپیکسلی الترا واید با اپرچر f/2.2 و ۱۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2 قرار دارند.
در فریم دستگاه از آلیاژ تیتانیوم استفاده شده که مقاومت بالایی دارد و در صنایع فضایی هم به کار برده می شود. در نوار پنل پشتی هم از سرامیک استفاده شده است.
می میکس آلفا برای خریداران علاقمند ۲۸۰۰ دلار (حدود ۳۳ میلیون تومان) آب می خورد؛ بهایی که کمتر کاربری از پس پرداخت آن برمی آید و به همین خاطر شیائومی محصول خاصش را به صورت محدود تولید خواهد کرد.