به گزارش این شبکه خبری آمریکایی، دولت ترامپ در حال ارزیابی طیف وسیعی از گزینه های اقدام تلافی جویانه علیه ایران از جمله حمله سایبری یا حمله فیزیکی به تاسیسات نفتی ایران یا بلوکه کردن دارایی های این کشور است.
در همین رابطه در جلسه امنیت ملی روز دوشنبه، رهبران ارتش آمریکا گزینه هایی از اقدامات احتمالی علیه ایران را به ترامپ ارائه کردند، اما رئیس جمهوری با مخالفت درگیری نظامی و ورود مجدد آمریکا به یک جنگ خارجی دیگر از رهبران ارتش درخواست گزینه های بیشتری کرد.
به دنبال انتشار این خبر تارنمای پولیتیکو نیز در گزارشی نوشت: ترامپ از درگیری نظامی با ایران عقب نشینی کرد.
براساس گزارش پولیتیکو، رئیس جمهوری آمریکا ممکن است سخت و تند صحبت کند، اما وی تمایلی ندارد که ایالات متحده را به سمت جنگ تازه ای در خاورمیانه بکشاند.
پولیتیکو به نقل از منابع خود نوشت: ترامپ به دلیل پیروی از وعده های انتخاباتی خود در مورد عدم ورود به جنگ جدید خارجی هیچ تمایلی برای ورود جنگ نظامی با ایران ندارد.
وی همچنین نگران پیامدهای اقتصادی و سیاسی جنگ آمریکا با ایران است که متهم به دست داشتن در حمله اخیر به تأسیسات نفتی در عربستان سعودی است.
انصارالله یمن شنبه گذشته در واکنش به محاصره این کشور و ادامه حملات جنگنده های سعودی به مناطق مختلف یمن، پالایشگاه های “بقیق” و “خریص” در شرق عربستان را هدف حملات پهپادی قرار داد.
با حمله به این تاسیسات نفتی ۵۰ درصد از تولید و صادرات نفت عربستان به طور موقت مختل شده است.
نیروهای انصارالله روز گذشته (دوشنبه) همچنین عربستان و امارات را به حملات بیشتر در صورت عدم توقف جنگ تهدید کرده اند.
سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امورخارجه روز دوشنبه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که از مردم یمن و حقوق آنها دفاع میکند ولی اینکه این گونه اقدامات دفاعی به ایران نسبت داده شود، در راستای دروغ حداکثری است.