بر مبنای سرانه تولید ناخالص داخلی بر حسب دلار، ۵۰ اقتصاد جهان رتبهبندی شدهاند که در ادامه با آنها آشنا میشوید:
۱- لوکزامبورگ
متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی در این کشور کوچک اروپای غربی ۳۱ درصد بالاتر از رده دوم است. لوکزامبورگ که تنها ۹۹۸ مایل مربع مساحت دارد، با سرانه تولید ناخالص داخلی ۱۰۵ هزار و ۷۱۲.۹۸ دلاری در صدر ایستاده است.
۲- سوئیس
یکی از پیشرفتهترین نظامهای اقتصادی جهان که علاوه بر نظام مالی برتر خود به خاطر ساعتها و شکلاتهایش نیز معروف است. متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی در این کشور ۸۰ هزار و ۶۴۲.۵۸ دلار است.
۳- نروژ
یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان که بزرگترین صندوق ثروت جهان با ارزش ۱ تریلیون دلار را در اختیار دارد. متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی در این کشور ۷۵ هزار و ۵۱۳.۶۴ دلار است.
۴- ایسلند
جمعیت این کشور تنها اندکی از ۳۰۰ هزار نفر بیشتر است با این حال متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی در این کشور ۷۲ هزار و ۳۸۹.۸۷ دلار است.
۵- ایرلند
متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی در این کشور ۶۸ هزار و ۷۲۲.۵۸ دلار است.
۶- قطر
یکی از بزرگترین صادرکنندگان گاز و نفت در جهان که با سرانه متوسط ۶۲ هزار و ۸۲۶.۰۶ دلار در رده ششم جهان ایستاده است.
۷- سنگاپور
یکی از رو به رشدترین اقتصادهای جهان که همواره در رده بندیهای مربوط به بهترینها در بین بهترین کشورها قرار دارد. متوسط سرانه تولید ناخالص داخلی این کشور ۵۹ هزار و ۹۹۰.۰۶ دلار است.
۸- آمریکا
با وجود داشتن بیش از ۴۰۰ میلیون جمعیت، این کشور با سرانه تولید ناخالص داخلی ۵۹ هزار و ۸۹۵ دلاری جز ۱۰ کشور جدول است.
۹- دانمارک
سرانه تولید ناخالص داخلی این کشور ۵۷ هزار و ۳۸۰.۲ دلار است.
۱۰- استرالیا
یکی از بزرگترین مراکز کشاورزی جهان با سرانه تولید ناخالص داخلی ۵۵ هزار و ۹۵۷.۷۲ دلار، دهمین کشور این رده بندی است.
رتبه دیگر کشورها:
در این ردهبندی هم چنین اتریش در رده سیزدهم، کانادا در رده شانزدهم، آلمان در رده هفدهم، انگلیس در رده بیست و دوم، ژاپن در رده بیست و سوم، کره جنوبی در رده بیست و هفتم، پرتغال سی و سوم، عربستان سی و چهارم، یونان سی و هفتم، آرژانتین چهل و ششم و لهستان در رده چهل و هشتم ایستادهاند.