«معاونت امور مجلس، حقوقی و هماهنگی امور استانها» از معاونتهای مورد بحث وزارت ورزش در دو سه ماه اخیر بود چراکه مسئولی نداشت. البته حالا هم که برای آن تعیین تکلیف شده، حواشی جدیدی پیرامونش ایجاد شده است.
این معاونت طی سالهای گذشته و از زمان محمود گودرزی به صورت متوالی در اختیار امیررضا خادم بود اما وی اسفندماه سال گذشته برای ورود به انتخابات فدراسیون کشتی از آن استعفا داد. بعد از این استعفا نام سید هادی حسینی به عنوان نزدیک ترین گزینه به معاونت امور مجلس، حقوقی و هماهنگی امور استانها مطرح شد اگرچه سه ماه زمان برد تا وی حکم انتصاب خود را برای این معاونت بگیرد.
حسینی در کارنامه مدیریتی خود، مدیرکلی ورزش و جوانان استان مازندران را دارد اما مهمتر اینکه او برای یک دوره نماینده قائم شهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی بود. اتفاقاً در همین مدت زمانی که نام وی به عنوان جایگزین خادم مطرح بود، اینگونه عنوان شد که او برای ورود دوباره به انتخابات مجلس و فعالیت دوباره در همین حوزه انتخابیه برنامه دارد و همین مسئله احتمال ورودش به وزارت ورزش را کمتر کرده است.
این موضوعی بود که خبرگزاری مهر در گزارش ۱۵ اردیبهشت ماه خود با عنوان «بازگشت آقای همیشه گزینه به ورزش / استاندار معزول با سیل نرفت!» به آن پرداخت اما درست چند ساعت بعد از این گزارش و به صورت شبانه حکم مسعود سلطانی فر برای سید هادی حسینی به عنوان معاون امور مجلس، حقوقی و هماهنگی امور استانها صادر شد.
وزارت ورزش با این حکم به ابهامات مطرح در رابطه با مناف هاشمی و بازگشت دوباره اش به این وزارتخانه پایان داد اگرچه باعث ابهامات دیگر شد.
انتصابی برای انتخابات؛ راه مجلس از سئول میگذرد
دو هفته بیشتر از از آغاز به کار جدیدترین معاون وزیر ورزش نمیگذرد با این حال صحبتهایی مبنی بر استعفا و رفتن وی مطرح شده که بی ارتباط با برنامههای انتخاباتی او برای مجلس نیست. ظاهراً سید هادی حسینی کماکان برای ورود به انتخابات مجلس و فعالیت در حوزه قائمشهر، سوادکوه و جویبار برنامه دارد و خیلی هم جدی موضوع را دنبال میکند.
اطلاعات به دست آمده نشان میدهد که این معاون وزیر ورزش برنامه انتخاباتی اش در مجلس را به اطلاع اطرافیان خود در وزارت ورزش رسانده و تاکید داشته که حضورش در این وزارتخانه موقتی است. او حتی در جایی اینگونه عنوان کرده که حضورم در پست جدید منافاتی با حضور جدی در انتخابات ۹۸ مجلس ندارد.
سید هادی حسینی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام هم اشارهای تلویحی به این مسئله داشته است. وی در آخرین پستی که بعد از انتصابش در وزارت ورزش منتشر کرده، با نمایش عکسهایی از مراسم معارفه خود در این وزارتخانه اینگونه نوشته است: «امروز با قدرت تمام تلاشم را خواهم کرد که حتی یک روز هم در وزارت ورزش بدون عملکرد و بازده نباشد اما فردا هم روزی دیگر است و به زمان و وقتش مجدداً خود را در جلوی رأی و انتخاب مردم محترم حوزه انتخابیه ام قرار خواهم داد تا اگر لایق باشم و مردم صلاح بدانند مجدداً در سنگر دفاع از حقوق آنها در مجلس شورای اسلامی انجام وظیفه کنم.»
استفاده ابزاری از معاونتها در وزارت ورزش
اینکه فردی تصدی معاونت یک وزارتخانه را بپذیرد و همزمان برای ورود به نهادی دیگر در حد مجلس شورای اسلامی برنامه داشته و پیگیر آن باشد، چیزی نیست جز استفاده ابزاری از آن معاونت و وزارتخانه برای رسیدن به منافع شخصی؛ کاری که ظاهراً معاون مجلس، هماهنگی و امور استانهای وزارت ورزش هم در برنامه دارد و همین مسئله انتقادات زیادی را متوجه وی و بیشتر وزیر ورزش میکند که برای او حکم صادر کرده است.
اینگونه کسب اطلاع شده که وزیر ورزش با سید هادی حسینی و پیش از انتصاب او در معاونت وزارت ورزش برای عدم ورود به انتخابات مجلس و ادامه فعالیت در این معاونت، توافق قطعی کرده بود. احتمالاً به همین دلیل هم میان زمانی که نام او برای معاونت مطرح شد تا صدور حکم، فاصله زمانی سه ماهه ایجاد شد. با این شرایط مسعود سلطانی فر میتواند با فعالیتهای انتخاباتی معاون خود و حتی استعفای احتمالی او مخالفت کند اما بازهم این ابهام و سوال ایجاد میشود که «مطرح کردن اینگونه صحبتها از طرف فردی که هنوز مُهر انتصابش خشک نشده، چه دلیلی دارد جز معرفی بیشتر خودش و به نوعی فعالیت تبلیغاتی»
مدیران ورزش ایران که مدعی پیروی از بزرگان اسلام در برنامههای راهبردی خود هستند باید بدانند که حضرت علی (ع) در نامهای به یکی از کارگزاران خویش، امانت بودن مسئولیت و مدیریت را متذکر و فرمودند: «کاری که در دست توست، طعمه نیست، بلکه امانتی است بر گردن تو»؛ اما آیا ورود به وزارت ورزش و پرداختن به برنامههای انتخاباتیِ مجلس در این وزارتخانه، منافاتی با این فرموده امام علی (ع) ندارد؟
در هر صورت مطرح شدن این مسائل در آستانه استیضاح وزیر ورزش، میتواند دست مایهای برای نمایندگان خواستار استیضاح شود تا موضوع را جدی تر پیگیری کنند مگر اینکه مسعود سلطانی فر تا پیش از جلسه دفاعیه خود در کمیسیون فرهنگی مجلس، در این مورد چاره اندیشی کند. (نشست کمیسیون فرهنگی ساعت ۱۴ روز دوشنبه برگزار میشود)