ارتباط با ما در

گزارش جامعه ایرانی از وضعیت دانش آموزان مناطق سیل زده؛

سیل و مدارسی که یک به یک تخریب شدند

بیش از ۱۰۰۰ مدرسه در سیل اخیر تخریب شدند که گفته شده کار بازسازی هیچ یک از این مدارس هنوز انجام نشده و ارتباط آموزشی میان دانش آموزان و معلم به طور کامل قطع شده و همین مسئله نگرانی خانواده‌ها را بیشتر کرده است.

منتشر شده

زینب غبیشاوی: بیش از ۱۰۰۰ مدرسه دولتی و غیر دولتی در سیل اخیر آسیب دیدند و باعث شد مدارس فرسوده کشور بیش از پیش فرسوده تر و غیرقابل استفاده تر شود و به قول مدیر کل آموزش و پرورش گلستان برخی از مدارس به‌کلی باید از چرخه آموزش خارج شوند. براساس گفته‌های  رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس، یک هزار و ۴۰۰ مدرسه در سیل اخیر دچار آسیب دیدگی شد که از این تعداد ۲۱۰ مدرسه باید تخریب و نوسازی شود و سایر مدارس هم نیازمند بازسازی و تعمیرات هستند.

 

سیل گلستان و ۳۰۸ مدرسه‌ای که تخریب شدند

 

سیل اخیر ابتدا از استان گلستان خصوصا در شهرهای آق قلا و گمیشان آغاز شد، این سیل علاوه بر خسارت به منازل، پل‌ها، راه‌ها و … مدارس این منطقه را هم تخریب و تا حدودی از میان برد. در این استان و شهرستان‌های آن به طور کلی ۳۰۸ مدرسه دچار آسیب جدی و جزئی شد‌ه اند.

 

لرستان و مدارسی که به طور کامل زیر آب رفتند

 

در استان لرستان شهر معمولان و پلدختر تا حدودی دچار بیشترین آسیب دیدگی شدند. ۸۵ مدرسه در این مناطق تخریب و دچار خسارت جدی شدند. بر اساس گفته‌های مدیرکل آموزش و پرورش این استان،  ۸۰ تا ۸۵ مدرسه بر اثر سیل خسارت جدی دیده و دیگر غیرقابل استفاده هستند، این مدارس باید تخریب و بازسازی شوند که ۷۰ درصد آنها مدارس روستایی هستند، فقط در شهر پلدختر ۵۰ درصد مدارس از بین رفته است یعنی ساختمان دو طبقه کامل زیر آب رفته و به تلی از گل و لای تبدیل شده‌ است، این مدارس حتی اگر لایروبی هم شوند، نازک کاری و استقامت ساختمان دچار مشکل شده و نمی‌توان دانش‌آموز را به مدارس ناایمن فرستاد.

 

خوزستان، سیستان و بلوچستان، سیل، گرد و خاک و مدارسِ از بین رفته

 

سیل بالاخره به خوزستان هم رسید تا این استان جنگ زده را این‌بار به استان سیل زده تبدیل و مشکلات مردم این منطقه را بیش از پیش کند. سیل در استان خوزستان حدود ۴۶۱ مدرسه درگیر سیل شدند که از این بین ۱۰۹ مدرسه به صورت کامل تخریب و نیاز به بازسازی دارد.

چند هزار دانش آموزی که در این مدارس مشغول به تحصیل بودند اکنون دچار مشکل شده‌اند و برخی از آن‌ها یا به مدارس مناطق مجاور رفته یا از تحصیل بازمانده‌اند.

همچنین در سیستان و بلوچستان نیز نزدیک به ۷۰ درصد از مدارس روستایی و عشایری دچار آب‌گرفتگی و خسارت شده‌اند و بسیاری از این مدارس فعلا غیرقابل استفاده هستند که همین مسئله باعث ایجاد شرایط نامناسبی برای دانش آموزان شده است.

 

مسئولان و وعده‌هایی که عملی نمی‌شود…

 

بعد از وقوع سیل اخیر، مسئولان آموزش و پرورش اعلام کردند کانکس، لوازم التحریر، میز و نیمکت برای مناطق سیل زده ارسال می‌شود تا دانش آموزان در فرصت باقی مانده تا پایان سال تحصیلی و نزدیک شدن به کنکور، از این بابت مشکلی متوجه آن‌ها نباشد، موضوعی که نمایندگان استان‌ها آن را تکذیب و اعلام می‌کنند هیچ بازسازی و کمکی از سوی مسئولان از این بابت نشده است.

حمیدرضا کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس در گفت و گو با جامعه ایرانی می‌گوید: بی برنامگی در مدارس مناطق سیل زده موج می‌زند. بسیاری از مدارس همچنان به همان صورت باقی مانده و هیچ تغییری در آن‌ها دیده نمی‌شود.  باید بگویم در بسیاری از مناطق هم ارتباط میان دانش آموز و معلم به طور کلی قطع است. مسئولان گفته‌اند ما وسایل مورد نظر را ارسال می‌کنیم، ولی ما تاکنون چیزی ندیده‌ایم.

 

یکی از شهروندان سیل زده خوزستانی به جامعه ایرانی می‌گوید: مدارس منطقه سیل زده دیگر قابل استفاده نیست و ما نیز نمی‌توانیم فرزندانمان را در کلاس درسی بگذاریم که هر آن احتمال ریزش آن وجود دارد.

 

او می‌گوید کانکس‌ها تعداد بسیار محدودی دارند و برخی از خانواده‌ها نیز شرایط این را هم ندارند که فرزندانشان را به مناطق دیگری برای تحصیل بفرستند و شرایط محصلان با توجه به در پیش بودن امتحانات نهایی و کنکور در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

 

تا پیش از وقوع سیل نیز مدارس کشور از فرسوده بودن و امکانات سرمایشی و گرمایشی در مضیقه بودند و بارها شاهد فروریختن دیوار مدارس بر دانش اموزان و سوختن آن‌ها بر اثر بخاری نفتی و … بوده‌ایم که با این شرایط پیش آمده، امکانات و ایمنی مدارس نگرانی را برای دانش آموزان و خانواده‌های آن‌ها بیش از پیش کرده است.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

آخرین اخبار

راهنمای خرید یخچال ایستاده صنعتی

ویژگی های اساسی دفتر مهاجرتی معتبر برای ایرانیان

قیمت فیش حج تمتع ۱۴۰۴؛ امسال چقدر باید هزینه کنیم؟

موسسان حوزه علمیه قم / شیخ عباس قمی؛ مدرس پرآوازه حوزه علمیه قم که کمیته مجازات او را تهدید به مرگ کرد

مروری بر زندگی آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی؛ قاضی سیستم‌ساز

معرفی وب‌سایت‌های معتبر برای خرید از چین

مروری بر سیر تطور زبان فقهی و تبلیغی در حوزه قم؛ از تاثیرات رخداد‌های سیاسی تا تحولات در عصر شبکه‌های اجتماعی

برای انتخاب بهترین تور مسافرتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

پیشنهاد بازسازی و بازنویسی قوانین ورشکستگی

شناسایی موانع سرمایه‌گذاری و رشد صنایع در ایران

مقاومت در برابر ابهام ویژگی ضروری در فرد احیاگر

«مهارت‌های ارتباطی قوی و واضح» ویژگی افراد احیاگر

سفارش آنلاین اسپرسو از کافه فومنتو

فروش تلفنی؛ کلید موفقیت در جذب مشتری و افزایش فروش

تست سرگیجه در مراکز تخصصی شرق تهران: بهترین روش‌ها

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.