ارتباط با ما در

وزیر علوم:

باید امکانات رونق و نشاط دانشگاه را فراهم کرد

غلامی تاکید کرد: امروز که استکبار جهانی در قامت جنگ رسانه ‌ای و اقتصادی تلاش می‌ کند کارآمدی نظام را با چالش روبرو و حلاوت جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی را مکدر کند، پیشگامی در عرصه تلاش مجاهدانه و حرکت برای تحقق چشم‌اندازهای علمی و اقتصادی، مورد توجه جریان دانشجویی کشور است. 

منتشر شده

جامعه ایرانی – وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت روز دانشجو تاکید کرد : باید به آینده جریان دانشجویی امیدوار بود و در چارچوب قانون، امکانات و اختیارات بدنه اجرایی و اداری کشور را برای رونق و نشاط هر چه بیشتر در دانشگاه ها فراهم کرد.

منصور غلامی در پیامی با یادآوری حوادث شانزدهم آذرماه ۱۳۳۲ که روز دانشجو نام گرفته است، تصریح کرد: امروز جریان دانشجویی کشور صورت‌های مختلفی به خود گرفته و دانشجویان فعالیت‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خود را به انحای مختلف تا رسیدن به مقصود سامان داده‌اند که چیزی جز آبادانی، آزادی، و استقلال ایران اسلامی نیست.
غلامی تاکید کرد: امروز که استکبار جهانی در قامت جنگ رسانه ‌ای و اقتصادی تلاش می‌ کند کارآمدی نظام را با چالش روبرو و حلاوت جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی را مکدر کند، پیشگامی در عرصه تلاش مجاهدانه و حرکت برای تحقق چشم‌اندازهای علمی و اقتصادی، مورد توجه جریان دانشجویی کشور است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: باید نسبت به فعالیت دانشجویان حسن ‌ظن داشت و فراموش نکرد که علم ‌اندوزی، مهارت آموزی و توانمندسازی دانشجویان در دانشگاه، تقویت سرمایه‌های انسانی، فرهنگی و اجتماعی کشور است. نشاط، شادابی و امید در فضای دانشجویی کشور به یمن انگیزه و اراده دانشجویان به ‌دست می‌آید و این دو، شرط پویایی و تحرّک دانشگاه برای یافتن راه‌ حل بدیع پرسش‌ها و مسائل روز جامعه است.
وی افزود: روز دانشجو نه تنها فرصتی است که دانشجویان حضور مسئولانه خود را اثبات کنند و به تماشا بگذارند، بلکه بستری است برای فهم تاریخی فراز و فرو های تاریخ معاصر ایران و بصیرت افزایی نسبت به زمانه خود و ارج نهی و تکریم مقام هم آزادی خواهان و شهیدان که در راه کسب استقلال و عظمت ایران اسلامی از وجود خود مایه گذاشتند.
بر پایه پیام وزیر علوم، تلاش مجاهدانه دانشجویان در عرصه های جهاد و مبارزه بخشی از داشته ها و سرمایه معنوی دانشگاه بوده که در مقاطع و صحنه های مختلف و چه بسا سخت، نقش آفرین بوده است.
غلامی تاکید کرد انتظار می رود باور و اعتماد به دانشجویان به باوری فراگیر در همه عرصه های مدیریتی کشور بدل شده و همه نهادها وسازمان ها بتوانند از ظرفیت بزرگ جریان دانشجویی کشور برای پیشرفت و ارتقای هرچه بیشتر ایران اسلامی بهره ببرند.
شانزدهم آذر سال ۱۳۳۲ اندک زمانی پس از کودتای بیست و هشتم مرداد، دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران به سفر «ریچارد نیسکون» معاون رییس جمهوری وقت آمریکا به ایران اعتراض کردند.
بر اثر شلیک نظامیان حکومت پهلوی به جمع دانشجویان، سه دانشجو به نام های مهدی شریعت رضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگ نیا به شهادت رسیدند.
کنفدراسیون دانشجویان ایرانی خارج از کشور که مرکز اجتماع و مباحثه مخالفان حکومت پهلوی در خارج از ایران بود، این روز را «روز دانشجو» نامید و هر سال در این روز اعتصاب های دانشجویی به راه می‌افتاد.
پس از انقلاب اسلامی، شانزدهم آذر به عنوان روز دانشجو در تقویم رسمی ایران جای گرفت.

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.