جامعه ایرانی – امام جمعه مشهد تاکید کرد: ما و عزیزان در پای نظام خودی هستیم. در راس نظام، غیرخودی وجود ندارد؛ چه در دولت و چه در مجلس و چه در قوه قضاییه. در راس مسئولیتها اینهایی که هستند، خودی هستند و غیرخودی نداریم.
حجتالاسلام سیداحمد علمالهدی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته مشهد گفت: امروز سرآغاز هفته دولت است. هفته دولت، هفته تکریم کارگزاران اجرایی این نظام و این کشور از طرف مردم است. این هفته، هفته دقت، ارزیابی و گزارش خدمات توسط عزیزان دولتمرد است.
امتیاز دولت ما در بین همه دولتها، وابستگی مردمی دولت است
وی ادامه داد: تقاضای ما از استاندار این بود که خودشان یا دیگر مسئولان از این تریبون، نسبت به خدماتی که داشتهاند، به مردم گزارش دهند و درباره مشکلات مردم اظهارنظر کنند و مردم نسبت به وضعیت خودشان امیدوارتر شوند.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه امتیاز دولت و دولتمردان ما در بین همه دولتها و دولتمردان، وابستگی مردمی دولت و دولتمردان است، اظهار داشت: در هیچ کشوری پیدا نمیکنید که دولت و دولتمردانش به اندازه ایران به مردم وابسته باشند و در یک عرصه مردمی خدمتگزار باشند. مردم در مقام تکریم دولت، به هر اندازه که احساس کنند دولت خادم آنها است، تکریم و محبت و تعظیم بیشتر دارند.
دولتها باید خدمات خود را به مردم حالی کنند
علمالهدی با اشاره به بیانات امام خمینی و رهبری نسبت به دولتها تصریح کرد: امام بزرگوار در فرمایشاتشان میگویند حکومت باید خادم مردم باشد. تنها خادم بودن کفایت نمیکند بلکه دولتها باید این خدمت را به مردم حالی کنند، هم خدمتشان را تببین کنند و هم عملا این خدمات را به مردم نشان دهند. مقام معظم رهبری نیز میفرمایند مشروعیت ما در میان مردم، به اندازه کارامدی است. یعنی هرچه دولت کارامدی بیشتری داشته باشد، مشروعیت بیشتری هم دارند. معیار ما هم خادم بودن برای مردم این است که مردم خدمات ما را حس کنند.
وی افزود: مردم رئیسجمهور را انتخاب کرده و رئیسجمهور دولت را تشکیل داده است. از طرفی مردم نمایندگان مجلس را انتخاب میکنند. انگیزه مردم در این انتخابها چیست؟ یک جهت آن است که این تشکیلات برای زندگی مردم تقدیر کند و هم زندگی مردم از نظر کیفیت بهبود بیشتری پیدا کند و هم مردم در زندگی خود مستاصل نشوند.
در راس کارگزاران نظام از ابتدای انقلاب تا به امروز خائن و سواستفادهچی نداشتهایم
امام جمعه مشهد اضافه کرد: آنها دولت و مجلس را انتخاب کردند تا آنها آرمانهای انقلابی و دینی و فرهنگیشان را مدیریت کنند و در زندگی اجتماعی آنها تثبیت کنند و در برابر تهاجمات و تجاوزات مقاومت کنند. این فلسفه انتخاب دولت و مجلس است.
علمالهدی با تاکید بر اینکه وقتی مردم با سوتدبیر روبهرو شوند، باید این سوتدبیر را آقایان باید جبران کنند، خاطرنشان کرد: آنچه از ابتدای انقلاب تا به امروز مسلم است، این است که در راس کارگزاران نظام، خائن و سواستفادهچی نداشتهایم. یک نفر در ابتدای انقلاب بود که مردم وی را کنار زدند. ممکن است که یک عامل در رده بالا نفوذ کردهد و سواستفاده، دزدی و رانتخوری کرده باشد ولی ما در راس کارگزاران نظام خائن و سواستفادهچی نداشتهایم ولی متاسفانه سوتدبیرهایی به وجود داشته است که مردم ما را مستاصل میکند و آثار آنها برای مردم قابل تحمل نیست.
دولتمردان نمیخواستند شرایط کنونی به وجود بیاید ولی سوتدبیر شد
وی با اشاره به فروش هفت میلیون سکه و افزایش ناگهانی طلا، سکه و ارز ابراز داشت: این خیانت نیست ولی سوتدبیر است. اینکه برنامه برای خدمات بانکی و ارزی ارائه کنند و در حدود ۳۰ میلیون دلار را از این ارز را بردارند و عدهای کالایشان وارد مملکت نشود، یک عده وارد شود ولی در انبار احتکار شود و عدهای هم چند برابر قیمت بفروشند، این سوتدبیر است.
این عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ما مورد تهدید دشمن هستیم، عنوان کرد: بهجای اینکه این ارز را به مردم دهند، به آنهایی که میخواهند به کشور خارجی بروند هزار یورو و برای کشور نزدیک ۵۰۰ یورو بدهند، این سوتدبیر است و معیشت و زندگی مردم را مضیقه قرار داده است. عزیزان ما در دولت و مجلس باید در مجلس بنشینند و اصلاح کنند. آنکه نمیخواستند این وضعیت ایجاد شود ولی این سوتدبیر بود. عزیزان به سرعت مسئله را تمامش کنند.
در راس نظام، غیرخودی وجود ندارد
علمالهدی با بیان ما در یک جامعه خودی و کشور خودمانی قرار داریم، یادآور شد: ما و عزیزان در پای نظام خودی هستیم. در راس نظام، غیرخودی وجود ندارد؛ چه در دولت و چه در مجلس و چه در قوه قضاییه. در راس مسئولیتها اینهایی که هستند، خودی هستند و غیرخودی نداریم.
وی ادامه داد: وظیفه مردم تکریم و تعظیم دولت است ولی دولتمردان باید مشکلات مردم را حل کنند. نمیگوییم رانتخوری و دزدی و خیانت بوده ولی جبران کنند و با اقدام عملی مشکلات را حل کنند.