ارتباط با ما در

آشنایی با انواع سبک های موسیقی در جهان

سبک های موسیقی زیادی در دنیا وجود دارد که به دوره زمانی، ریشه های منطقه ای یا جغرافیایی، تکنیک اجرای قطعه و نوع ساز ها گفته می شود. با ما همراه باشید تا با مهم ترین سبک های موسیقی در جهان آشنا شوید.

منتشر شده

سبک های موسیقی زیادی در دنیا وجود دارد که به دوره زمانی، ریشه های منطقه ای یا جغرافیایی، تکنیک اجرای قطعه و نوع ساز ها گفته می شود. با ما همراه باشید تا با مهم ترین سبک های موسیقی در جهان آشنا شوید.

به نوشته سایت دانلود آهنگ جدید موزیک ویدئو ، موسیقی در سراسر جهان به عنوان فرهنگ و هنر هر کشوری شناخته می شود. هر موسیقی که شما شنیده اید از یک سبک خاصی پیروی می کند.  تعداد سبک های موسیقی در سراسر دنیا بسیار زیاد می باشد و این تفاوت سبک در موسیقی به دوره زمانی، منطقه جغرافیایی، نوع سازهای به کار رفته و نحوه اجرای قطعه بستگی دارد. از مهمترین سبک های موسیقی در دنیا، می توان به سبک کلاسیک، راک، مینیمال، سنتی ایرانی، جز، هیپ هاپ، رپ، اپرا و … اشاره کرد.

در مورد انواع سبک های موسیقی چه می دانید؟

سبک های زیادی در ایران و غرب وجود دارد که  چند نمونه از مهم ترین آنها را در سایت موزیک ویدئو بررسی خواهیم پرداخت.

 

موسیقی کلاسیک

موسیق کلاسیک مادر تمام سبک هاست و یک موسیقی آکادمیک و دقیق می باشد. این نوع سبک که از سال ۵۰۰ پس از میلاد شروع شده از چهار دوران تشکیل شده است. که این دوران شامل: دوران باروک، دوران کلاسیک، دوره رمانتیک و دوره کلاسیک مدرن می باشد‌. سبک کلاسیک تضاد ها و تنوع های فراوان دارد و به صورت حالت های پیوسته و دگرگون شونده است. در این سبک کلاوسن جای خود را به پیانو داده است.

موسیقی کلاسیک

 

 

موسیقی باروک

موسیقی باروک که به معنای استادانه زینت دادن و ماهرانه درست کردن است که اشرافیت حکومت های اروپایی را متصور می شود. فرق اساسی بین سبک باروک و سبک رنسانس تاکیدی است که بر روی ضرب دارد و یک موسیقی یکنواخت را ارائه می دهد. به این صورت که یا فقط از ابتدا تا انتها موسیقی، شاد است و یا آرام و ملایم. لازم به ذکر است که آثار آوازی که در سبک باروک وجود دارد اینگونه نیست و متفاوت می باشد.

 

موسیقی پاپ

این نوع سبک موسیقی غیر آکادمیک و مردم پسند است و در نقطه مقابل موسیقی کلاسیک و فولک قرار دارد.  در سبک پاپ ملودی را مخصوص کلام خواننده تهیه می کنند و یک ریتمیک سنگین در زیر می باشد که توسط دستگاه تقویت کننده الکترونیکی به وجود می آید و ملودی اصلی را بر روی این ریتم قرار می دهند‌. موسیقی پاپ سود مالی بالایی دارد و کل قطعه سه دقیقه زمان می برد و از ملودی های عامه پسند در آن استفاده می شود که مخاطب را جذب کند.

شما می توانید جدیدترین آهنگ های پاپ را از سایت موزیک ویدئو دانلود کنید.

 

سبک راک

این نوع سبک نیز یک موسیقی ریتمیک است که با استفاده از گیتار الکتریک، گیتار باس، درام و … اجرا خواهد شد. ضرب یکنواختی دارد ولی صدای آن بلند می باشد و این از ویژگی های سبک راک است.

موسیقی راک

 

 

سبک پانک راک

این نوع سبک زیر مجموعه سبک راک است و طرفدارانی که از این سبک پیروی می کنند بر روی صحنه جنگ و دعوا راه می اندازند و همچنین لخت شده و مشکلی با این کار ندارند. شعر های که در این سبک استفاده می شود بی ادبانه و وقیحانه است و صدای بلند و گوش خراشی دارد. همچنین از دیگر نشانه ها و ویژگی های سبک پانک راک پوشش عجیب و خاص آنها و آرایش های غلیظ و زننده بر روی صحنه می باشد.

 

سبک اپرا

جزو موسیقی کلاسیک محسوب می شود و نمایانگر یک داستان با لباس های خاص و آهنگ خاص می باشد که طبق ان داستان موسیقی و اواز را آماده کرده اند. اپرا از سه بخش تشکیل شده است.

پیش درآمد یا اوُوِرتور که فقط آهنگ نواخته می شود و بی کلام است.آریا که جزو اصلی ترین بخش اپراست و خوانند تمام مهارت خود در آواز را به نمایش می گذارد.رسیتاتیف نیز بخش دیگری است که قبل از آریا اجرا می شود و یک فن بیان و مکالمه آوازی می باشد. در اپرای ایتالیایی رسیتاتیف را رابط بین دو آریا می دانند.

 

 

 

موسیقی جاز

جاز که به آن جز نیز گفته می شود در اواخر قرن ۱۹ و ابتدای قرن ۲۰ وارد سبک های موسیقی شده است. این موسیقی از تشکلات سیاه پوستان آمریکا گرفته شده است. در از ویژگی های این سبک می توان به ضرب های تاب دار و خرامان، مکث و ضد ضرب، تغییرات داینامیکی متداول، پرسش و پاسخ، بداهه نوازی و چند ضربی بودن اشاره کرد. بداهه نوازی در همه اثر وجود ندارد و برای هیجان دادن و زیبایی سبک جاز استفاده می شود. در سبک جاز بیشتر از سازهای بادی استفاده می شود تا سازهای آرشه ای و رنگ صدای هر ساز به طور جداگانه توجه را جلب خواهد کرد.

 

سبک بلوز

این سبک تلفیقی تز ساز و آواز می باشد که ریشه در اجتماعات آفریقایی _ آمریکایی در ایالات متحده آمریکا دارد. بلو به معنای غم می باشد و برده های سیاه این سبک موسیقی را با غم اجرا می کردند. پیدایش این سبک به زمان برده داری می رسد که کارگران آفریقایی در حال کار در مزارع پنبه بودند شعرهایی را با ریتم می خواندند. شهر ممفیس زادگاه سبک بلوز است.

 

سبک هیپ پاپ

سبک هیپ پاپ از دو بخش اصلی رپ و دی جی تشکیل شده است که زندگی نامه افراد را با ریتم اجرا می کند. این نوع موسیقی جزو موسیقی های محبوب می باشد و در اواسط سال ۷۰ وارد حیطه موسیقی شد.

 

موسیقی الکترونیک

این سبک موسیقی ترکیبی از ذوق و خلاقیت انسان و دستگاه های الکترونیکی است. در موسیقی الکترونیکی هر نوع صدایی می توان تولید کرد. در این سبک صدا توسط مدارهای الکترونیکی از اول تولید می شود و یا بنابه خواسته آهنگساز در صدای ساز طبیعی ضبط شده تغییرات صورت می گیرد. ژانر موسیقی الکترونیک عبارتند از الکترونیکا، موسیقی امبینت، موسیقی رقص الکترونیک و موسیقی صنعتی می باشد.

 

موسیقی متال

سبک موسیقی متال سبک تند و ریتمی ای دارد که در آن داد و فریاد و صدای بلند دستگاه های پیشرفته صوتی را می توان شنید. سازهایی که برای ساخت این موسیقی استفاده می شود شامل گیتار برقی، گیتار بیس و درامز است. همچنین از ساز های دیگری چون ویولن، ویولن سل، کیبورد و گیتار های آکوستیک نیز استفاده می شود. این سبک یک نوع موسیقی اعتراضی است و برای بیان نظرات خود از این سبک استفاده می کنند.

 

سبک سنتی موسیقی ایرانی

موسیقی اصیل ایرانی قدمتی طولانی دارد و به سالهای قبل از میلاد مسیح باز می گردد. این سبک موسیقی از تعدادی ملودی کوتاه با نام گوشه و چند نت به وجود می آید. ملودی های روستایی و محلی ایران در دسته موسیقی سنتی ایرانی قرار دارد. موسیقی ایرانی شامل هفت دستگاه به نام های شور، سه گاه، همایون، چهارگاه، ماهور، نوا، راست پنجگاه و همچنین پنج آواز به نام های ابوعطا، دشتی، افشاری، بیات ترک، اصفهان می باشد.

 

سبک های موسیقی زیادی در ایران و غرب وجود دارد که همگی را نمی توان در این مبحث جای داد و ما در سایت موزیک ویدئو تنها  گوشه ای از موسیقی جهان را برایتان بازگو کردیم امیدواریم که برای شما مفید واقع شود.

جهت ثبت دیدگاه کلیک کنید

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.