ارتباط با ما در

وزیر علوم پاسخ داد:

دانشجویان ظرفیت محیط‌های مختلط را دارند؟

کسانی که مسئولیت اعطای مجوز برنامه‌های مختلف دانشجویی و فرهنگی در دانشگاه‌ها را بر عهده دارند، حتما به دانشجویان اعتماد و کمک کنند که فضاهای نشاط و فعالیت بچه‌ها بیشتر شود

منتشر شده

جامعه ایرانی- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه در محیط‌های دانشگاهی باید به موضوعات اعتقادی و مذهبی توجه بیشتری شود، اظهار کرد: محیط‌های دانشگاهی محیط‌هایی مختلط هستند و ما هیچ مشکلی از این باب نداریم؛ همچنین دانشجویان نیز نشان داده‌اند که ظرفیت این فضا را دارند.

منصور غلامی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برخی حواشی ایجاد شده در برگزاری مراسم‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها و لغو تعدادی از برنامه‌های فرهنگی به دلیل برگزاری مختلط این برنامه‌ها اظهار کرد: کلیات مطلب این است که در محیط‌های دانشگاهی باید به موضوعات اعتقادی و مذهبی توجه بیشتری شود؛ محیط‌های دانشگاهی محیط‌هایی مختلط هستند و ما هیچ مشکلی از این باب نداریم؛ همچنین دانشجویان نیز نشان داده‌اند که ظرفیت این فضا را دارند.

وی گفت:‌ در مناسبت‌های مختلف گاهی بنا به شرایطی که پیش می‌آید فضای محیطی باعث می‌شود تا مقداری دقت دانشجویان نسبت به برخی مسائل کمتر شود. در این زمینه از یک طرف توصیه من به دانشجویان که الحمدلله همه معتقد و متدین هستند این است که رعایت بیشتری نسبت به برخی مسائل داشته باشند. از طرف دیگر نیز کسانی که اقدام به طرح نقد و انتقاد می‌کنند باید بدانند که هر مسئله‌ای که پیش می‌آید را نباید به اینکه خدای نکرده دانشجویان اعتقاد ندارند، ربط دهند؛ بالاخره زمانی که یک نمایش دارای مجوز در محیط شلوغی مانند یک سالن تئاتر برگزار می‌شود، قاعدتا باید نظم و انضباط آن مراسم زیر سوال برود نه افراد حاضر در آن.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره روند اعطای مجوز به برگزاری مراسم‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه وزارت علوم این مجوزها را صادر نمی‌کند، بلکه صدور آن بر عهده دانشگاه‌ها است، خاطرنشان کرد: یک نفر به عنوان نماینده وزارت علوم در دانشگاه، اساتید دانشگاه، رئیس دانشگاه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری برای مراسم‌های سیاسی و فرهنگی که جمعیت بیشتری را نسبت به سایر مراسم‌ها پوشش می‌دهند، تصمیم گیری و مجوزهای لازم را صادر می‌کند و سایر مراسم‌هایی که در حد فعالیت کانون‌های فرهنگی است، معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها مجوز لازم را اعطا می‌کنند.

غلامی تصریح کرد: وزارت علوم در این زمینه معمولا سیاست‌های کلان را به دانشگاه‌ها اعلام می‌کند و دانشگاه‌ها درباره مسائل مختلف مربوط به خود تصمیم گیری می‌کنند.

وی در پایان به بیان توصیه‌هایی به افرادی که در اعطای مجوز برگزاری مراسم‌های دانشجویی نقش دارند اظهار کرد: کسانی که مسئولیت اعطای مجوز برنامه‌های مختلف دانشجویی و فرهنگی در دانشگاه‌ها را بر عهده دارند، حتما به دانشجویان اعتماد و کمک کنند که فضاهای نشاط و فعالیت بچه‌ها بیشتر شود؛ قطعا دانشجویان نیز نظم و انضباط و موازین مختلف را رعایت می‌کنند. همواره در دانشگاه‌ها شاهد برگزاری نشست‌ها و مراسم‌های مختلف به مناسبت‌های گوناگون بوده‌ایم، حال ممکن است در دو سه مراسم برخی دانشجویان موازین را رعایت نکرده باشند، اما نباید این موضوع را به همه برنامه‌ها و مراسم‌ها تعمیم دهیم.

یک دیدگاه

یک دیدگاه

  1. علی

    جمعه ۰۷ دی ۱۳۹۷ در ۱۹:۲۸

    شاید بی ربط به نظر برسد اما در یکی از نظرات همین سایت مثالی زدم که مجددا” ان را می نویسم.

    از نظر کارفرمایان و صاحبان صنایع تحصیلات ومعلومات دانشگاهی هیچ ارزشی ندارد زیرا از دید انها کار همه افراد در صنایع به نوعی اپراتوری یا کارگری می باشد و اپراتوری و کارگری نیاز به دانش و تخصص ندارد مثل صنایع ما که مثلا” در صنعت الومینیوم یک فوق دیپلم دامپروری بدون داشتن هیچ دانشی در باره تولید فلز در خط تولید فلز الومینیوم در کنار یک فوق لیسانس متالورژی کار میکند و حتی یکبار این فوق دیپلم دامپروری در سال 1383 به عنوان پژوهشگر برتر در صنعت الومینیوم به سازمان خصوصی سازی صنایع (ایمیدرو) معرفی شد و از دست معاون وزیر اقای ……لوح تقدیر گرفت. بعدها همین فوق دیپلم دامپروری ادامه تحصیل داد و لیسانس متالورژی گرفت ومدعی متخصص بودن در صنعت الومینیوم شد. در صورتی که جای این فوق دیپلم دامپروری در پرواربندی یا سازمان گوشت، سازمان غله و اینجور جاهاست اما به راحتی وارد یک صنعت مهم فلزی شده و از دست معاون وزیر لوح تقدیر می گیرد. یک فوق دیپلم دامپروری تخصصش در امور گوسفندان است و باید در مواردی مثل کیفیت گوشت و یا نوع پشم گوسفندان اظهار نظر کند.
    این فرد مدتی نیز رییس قسمت تولید فلز شد.

    باور کنید اگر بالفرض جایی به عنوان نیروگاه هسته ای وجود داشته باشد که ندارد افراد با تحصیلات غیر مرتبط با پارتی و سفارش در انجا مشغول به کار خواهند شد و خواهیم دید که باز هم به عنوان مثال فلان رشته دامپروری در انجا پیشنهاد می دهد که برای عایقبندی اتصالات برقی نیروگاه از پشم گوسفند استفاده کنند که هم ارزان است و هم فراوان و تحریمها هم مانع دسترسی به پشم گوسفند نمی شود و پیشنهاد وی توسط هیئت مدیره مورد پذیرش قرار گرفته و ان فرد به عنوان یک محقق و پژوهشگر برتر به وزارتخانه معرفی شده و مورد تشویق وزیر مربوطه یا معاون وزیر قرار خواهد گرفت و پاداشی هم به وی خواهند داد.

دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ادامه مطالعه

 

از دست ندهید

Copyright © 2018 JamehIrani. تمامی حقوق این پایگاه مطابق قانون متعلق به جامعه ایرانی است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.